Kasi can sama PCM


Ramadhan11

Bismillah 

Adik tersayang da balik smlm. Takde dah teman sekatil sebantal nak buat ajak gaduh.takde dah geng nk gelak wak lawak bodo pakai mask charcoal lepas tu jatuh iphone ats muke. Bahhahaa

And smlm stay up late till 1 am je pon.tak rase pon this will cause headache gni. Doing some baking but then quite dissapointed coz tak capai standard of what i imagined. Huh. Hope they like it anyway..

And today pagi ni tibe2 pening melampau. Ya Allah.. Kalau Dia nak tarik nikmat sihat tu memang sekejap je kan. Zuupppp.. Gone lah! Elok je pagi2 ceria semangat nak g keje, tup tup within second Allah uji dgn kesakitan. Seksa sgt rs nk cabut kepala. Huhu. Perasaan nak muntah, senak mata, n kepala sgt lah berat.

Round tak abis pon. Review med chart je x tgk bht pt x tgk lab value x tgk observation chart thoroly, end up x dapat nak optimize keje la..hmm

Thank you dekat kawan tolong anta kite balik umah. I heart you lah! Tak larat nak drive. Pose2 ni jalan asyk jem tak nak kalah. Kang tak pasal asyk kena honn honnn honn je. Hangin nyahhh..

And lepas ni kite kena mengaku kalah. Macam kena amik pcm je. *Aaa tak suke ubat. huhu tapi  tak mampu dah nk tarik rambut kang tak pasai2 botak..

Much appreciation for your kindness and help. 

Slamat berbuka puasa and lets pray pray pray and pray for Gaza. Igt tuu.. Doa yang dimakbul Allah antaranya ialah doa sebelum berbuka.  


Bye and assamualaikum.

And you, hello PCM..! 




Proven. Practice makes perfect. =)

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....