Fishhhhhyyyy sangat..

Good morning...!!

Salam barakah jumaat and kite keje arini tapi blogging kejap lah. Slip baru berbondong-bondong nak sampai ..Pheww.. Lap lap peluh =_=""

Bismillah..

Rasa macam ade bende tak kena jee tapi tak tau pe die. Takpe. Kite doakan Allah swt Yang Maha Kuasa Maha Mengetahui bagi petunjuk kat kita. Dan time Allah bagi tu, moga2 Dia bukakan mata hati telinga kita untuk LIHAT dan RASA petunjuk tu.Berkat ramadhan kan.

Okay. Takyah pikir banyak nanti cell aging makin cepat. hikhik..
Mak kita pesan jangan overthinking, be positive baru la minda sihat badan cergas.

Okey. ayuh teruskan amal di ramadhan ni. Dont forget to pray for our brothers and sisters in Gaza.

Assalamualaikum.

Lets kerja you all...

notapenyepakaki: entry sangat la peribadi dan motipnye pasti la tak tau ape laa..hihi

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....