Farewell ramadhan 1435H

Bismillah

29 ramadhan.

Sedih pasti. Gusar juga pasti. Semoga ramadhan menjelma lagi dan menjadi milik diri. Aameen *berdoa

Banyak yang saya tak jangka akan jadi, telah jadi ramadhan ni. I work hard for lailatul qadar but behold, semuanya rahsia Allah. Kita serah kat Allah samada kita menjadi hamba pilihanNya untuk menjadi tetamu lailatul qadar atau tak kn?

Still saya rasa kualiti solat akhir-akhir ramadhan mcm menjunam je. Senang sgt tak khusyuk solat. Senang sgt melancong merewang ke tempat lain. Aishh..tension pon ade jgk. Bayangkan baru je nak khusyuk, minda melayang lagi. Erghhh..

Tapi satu benda yang memang saya konon2 berazam tinggi menggunung nak buat post ramadhan ni nak improve tajwid, pastu nak hafaz at least, at least la kan muqaddam. InsyaAllah dengan kekuatan pinjaman Allah.

Lagi satu nak belajar arabic. MasyaAllah mestu best kan klu dapat baca quran tak payah tengok tafsir.

Anyway. Semoga sentiasa di bawah rahmat Allah.

I love you for the sake of Allah and Rasul..

Chioww..

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....