Posts

Showing posts from June, 2014

Jangan ribut ujian

Image
Bismillah
Berkenalan dengan seseorang. 
MasyaAllah. She is so kind hearted, lovely, soft spoken and motherly sangat2.  Dah lama kenal dia tapi tak berpeluang untuk kenal dgn lagi mendalam.
Until i was given that chance.
She treated me like her own sister and always taking care of me when we were together . Checking my meals, my condition my everything. 
I always have an idea that her life was perfect.
Before i bit her goodbye, i asked her about her children, unfortunately, it was she and her husband as a whole in the family..=(
Feels like crying. Dugaan Allah ni mmg byk jenis dan macam2. Dlm kita nmpk org ni can be a very good mother but still Allah uji dengan ujian yg Allah shj maha tahu hikmah yg tersirat. 
Allah telah berfirman: "Apakah manusia mengira bahawa mereka akan dibiarkan mengatakan: Kami telah beriman, sedang mereka belum diuji?" (QS Al-Ankabut:2-3).
O Allah..the most All-Knowing All-Giving May You grant and bless her with beautiful and wise  children someday.
And me. 
Saya…

Submission to Allah

Image
Bismillah
Kerana aku hanya hamba.

#meandclinicaltrials @ taiwan 19-21jun

Image
Bismillahirrohmanirrohim
Alhamdulillah, here I am, being a blogger cabukk again. Hikhik.*gelak tutup mulut bajet kiutt sgt* Ive made my second blog when i decided to personalize my hananhidupku , but then i realized, im not good at being a two-timer person. Not a good multitasking person but hell yeayhh at least im being loyal. The judgemental will judge but i'll take the risk. Biar apa orang kata, jangan Allah kata. 
Okayh. Lets back to the real story.
I just came back hometown after been away for my clinical trials meeting at Taiwan. Alhamdulillah. Thank you Allah for lending me this opportunity to get involve with this research. Seriously research??!! Thing i HATE THE MOST from my undergrad till la da keje ni. No more fight or flight mech ke hape.. i just really positively super duper dont like research.. =( but this time, i've changed. I wanna pour million drops of fragrance to research and try to love it. * fighting!!
Taiwan, the weather is nice. Tak panas tak sejuk. M…

Nama

Tak sengaja.
Langsung tak sengaja

Ada satu nama.
Tiba-tiba terpahat dalam jiwa.

But lesson learnt.

Kita macam tu je.
Tak buat apa-apa.
Tapi tak putus doa.
Yang terbaik untuk semua.

Yakin.

Kerana semuanya kerja Tuhan
Yang Maha Kuasa.

#ily

Bye malaysia.=)


Can I ??

Image
Dear you never know you are dear..


Can I be your rainbow after the rain? Can I shine like a star when your night is dark? Can I just be with you when u needed a hug? Can we just live a life together forever like a fairytale? Can I be yours and you be mine?
If not in real life, can you just pretend in my sleep, in my dreams?
Can I??
Yours truly, Sheishanan



Tiada dan happy

Pabila berada dalam situasi untuk memilih: Ada atau Tiada.

Dan sebenarnya ketika ada atau tiada itu, tidak memberi apa-apa makna, elok sekiranya memihak kepada tiada. 
Andai dengan ada itu bertambah luka dan derita, tiada pasti memberi bahagia dan gembira.
Jika tidak sekarang, insyaAllah di saat hadapan.
Berhentilah. Tidak akan apa-apa apabila tiada.
060614
Truth, let me. #ily