Posts

Showing posts from November, 2013

Projek gomok eh gemok !!

Image
Hye. Feeling great everyone? Hope so because no matter what, you are always great and unique and special in your own ways. Chill...!! =)


Anyhow, dalam proses nak menggemikkan diri sebenarnya ni *typo malas delete* .tapi yang malasnye kalau naik sikit 1 or 2 kg, dia start naik dekat paha dulu. aishhh.. i hate that especially kalau diorang nak accident sesame sendiri bile kite nak jalan. tak suka tau..! irritating sangat2..
Misikukujah aka adik kite cakap kalau dah gemok sikit baru die ade feel kite ni as kakak die. Ade ke macam tu. Ni kalau sekeping je, tak rase macam kakak langsung. Budak ni, idea ni memang boleh baling ke laut je. Tak leh pakai..Hishh
So kalau before ni berat asyik below 50kg je, nak try hidup as pompuan sihat dengan berat below 55kg lah. Sape cakap kurus lagi siap..!! 
Ecly kesedaran ni wujud lepas post gambar dekat instagram and ramai komen cakap kurus padahal berat memang dah naik ( tambah efek posing dan ilusi optik jugak sebenarnya )
Sangat lah sebab pandai pos…