Project last weekend

Assalamualaikum wbt.

My last weekend sweet escape project - World Hunger Relief Charity Walk 2013 with budaks yang memenatkan. 
After all, we all having fun here. Oh Allah.. thank you for everything. Alhamdulillah syukur =)

Taknak potpet banyak kali ni. Lets the pictures do. hehe

Carpool dulu. Penah aihh bersardin dengan budak2. First thing first, kite warn, nak gurau nak main geletek-geletek cucuk cucuk gigit gigit semua boleh, dengan syarat. JANGAN NANGIS. Nangis ciknea buang kat luar. HAHAHA. Sure diorang langsung tak takot pooonnn.. -_-" 


 DAN aunties yang mengajar bende tak senonoh dekat budak-budak tak cukup omor. HAHA


 AKSI JANGAN TIRU. -_-" HAHA


Sampai-sampai je terus tukar baju tshirt yang kaler kuning terang bak hannngggg, lepas tu terus serbu van milo. Can anyone resist this??? Ohh why...why sorang boleh amik segelas je lepas beratur panjang? Kalau nak. sile beratur lagi. Fuuhhh -_-" 


 Raptai kereta, dan motor as a simbolik penghantaran makanan untuk membasmi kelaparan dunia. Glamer pakcik dengan sepek itam lagi uuu..


 Presenting mat rempit


Ahhh.. Malas nak cakap.. Tepek gambar je la..................



 Event yang disertai oleh 14 ribu rakyat Malaysia dengan kutipan 2.5 million for world hunger relief.
Taun depan nak pergi lagi.

Ok Bai. Yukk beradu.

Take care~



Comments

Mar said…
ambooiii rajinnye cik nea! hihi

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....