Hari Dalam Sejarah

Hye..

Tak bermaya update blog. Hanya sebijik donut dengan seketul roti bun sardin dan sebotol air mineral masuk GIT.

121013. Semalam dalam sejarah perkhidmatan lupa jadual kerja malam/petang. Kalau lupa kerja petang tak pe lagi sebab kalau dah terdatang pagi, lepas rehat boleh pergi 'tarik selimut' kat memane then after office hour masuk balik. Shhhh. Tau dek prp mati i kena. Hehe. Tapi kalau lupa kerja malam or petang during weekend memang sangat #$%^&@# lah. HAHAHA

Sebab bayangkan kalau petang weekend, seharian anda mungkin abaikan phone. Then orang dok call cari mane la pegawai ni tak datang-datang. Seriously mak nenek da tau nyahh. Boley lupe lak. Tak tau nape sebab mind set dah lame giler setting bile keluar jadual bulan 10. "aku keje malam sabtu minggu lepas raya haji" Tengok2 sebenarnye semalam..!! HAHA. Nasib baik colleague petang tu Juki. Kalau tak sah kena bambu. Lepas ni tak boley dah nak potpet dekat PRP yang datang lewat kerja malam ke petang sebab lupe sebab KAK HANAN, KAK HANAN PON PENAH TAK INGAT KERJA MALAM. PADAN MUKE!!! Huh

Dan semalam dengan tak dinner dengan propernye kocoh2 pergi hospital. Sekarang da la tukar tempat kerja yang jauuuuuhhhhh dari kedai. Sah la malas nak pergi sebab nanti kalau tinggal farmasi kot patient ramai or anything happen. Huh. Memang berceruttttt peruttt la.

Dan sebab langsung tak bajet kerja malam, auto off arini jadi sangat haywire okeyhh!! I need to attend a meeting, pastu actually kena guide thru student attachment lagi, kena buat round sebab lepas weekend akan banyak benda TAK MUNASABAH yang jadi dekat wad. End up, stay back dekat hospital sampai pukul 2 petang. -_-" Lalok2 je catat minit mesyuarat tadi. Dulik la tak mandi, tak gosok gigi. Huhu. Lapar dan mengantuk...*nangis*

Sampai rumah larat sangat la nak makan nasik. Ma pon perli..kerja kalah menteri. Phewww..

Entry entah ape2, buat sebab nak jadi peringatan yang manusia ni tak sempurna Hanan. Kalau benda tu jadi dekat orang lain, try untuk faham keadaan, dan kena beringat, TAK MUSTAHIL benda tu akan jadi dekat kita jugak. *dah tuuu, takyah dok kerekkkk sangat la ko pegawai* uishh.. manede kerek, paling low profile kot ni.

Kaki plak cramp sebab petang semalam buat exercise cardio dengan maha hebatnya, tup tup terkejut kena berkejar pergi hospital. Aaiii..macam mimpi je kerja semalam. Nasib baik patient semua baik2.

Esok HARI ARAFAH. Jom berpuasa semua.

 Ihsan IKIM.fm

In shaa Allah kan.

Ok Bai. Assalamualaikum.

Meroyan dalaman: Want to travel again with my ngokngekss partner-in-crime. Huh -_-"



Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....