Jumpa lagi

Assalamualaikum..

Ramadhan bakal berlalu. Tinggal esok je lagi sehari. Oh Allah.. Perasaan bercampur baur. Excited sebab rasa ade benda yang saya tak mampu buat rupenya dapat buat mase ramadhan ni. Sedih sebab ade bende yang saya aim nak achieve tapi tak terbuat jugak. -_-"

Overall, i'm blessed sebab ade kawan2 yang everyday keep sharing bout beautiful verses and translations kat wasap group. Thank you korang. thank you sangat2. Group hugss korang!! Seriously, saya tak sempat pon nak tadabur, dapat buat pon untuk ayat2 lazim je. Tapi takpe, buat stakat yang boleh. In shaa Allah, Allah tahu niat kita.

Ya Allah, semoga Dia menerima semua amalan-amalan kita sepanjang ramadhan ni. Semoga Allah panjangkan umur untuk bertemu ramadhan selepas ni.

Ameen.


Hadiah dari seorang kawan. Kawan terbaik yang saya pernah ada. Terima kasih untuk ini =)

Note to self : Tidak menjadi penyembah ramadhan.

Bye.

Comments

Anonymous said…
Alhamdulillah...admire dgn kkuatan kmu..emm..:) m A q

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....