Posts

Showing posts from August, 2013

Fefeeling blessed

Image
Assalamualaikum.

Wahh.. lame giler tak merapu merepek mareng sekapu sepunden kat blog ni. You lucky today darling, ur makcik is having her blissful night off today.Hiii

Night shift semalam paling aman dalam ranking saya kerja malam. Alhamdulillah. Tq kota bharuan. You all tak merempit, tak makan bende tercemar, adik-adik comey lotey pon sihat chubby2 semua gituww. Semalam baru je plan nak bombard MO yang  preskrib antihistamine or antitussive for children below 2 years, alih-alih tengok semalam. 1 case pon takde. Hee.

And semalam pon sempat curik keluar pergi mekdi. Hehe.lapar haram jaddah punye pasal, kempunan nak makan bubur ayam mekdi. kelaut la boikot mekdi kiteeee. Urghhh..Tapi tengok2 bubur abis..

Arini alhamdulillah dapat setelkan banyak bende. Renew roadtax, insurans kete, tukar combination meter. Rasa puas dan lega sangat2. Ya Allah. Nikmat sangat ketenangan macam ni. Terima kasih Allah.

Semalam ade jamuan raya anjuran Bahagian Perkhidmatan Farmasi Kelantan. Ya ampun, makanan maha…

Jumpa lagi

Image
Assalamualaikum..
Ramadhan bakal berlalu. Tinggal esok je lagi sehari. Oh Allah.. Perasaan bercampur baur. Excited sebab rasa ade benda yang saya tak mampu buat rupenya dapat buat mase ramadhan ni. Sedih sebab ade bende yang saya aim nak achieve tapi tak terbuat jugak. -_-"
Overall, i'm blessed sebab ade kawan2 yang everyday keep sharing bout beautiful verses and translations kat wasap group. Thank you korang. thank you sangat2. Group hugss korang!! Seriously, saya tak sempat pon nak tadabur, dapat buat pon untuk ayat2 lazim je. Tapi takpe, buat stakat yang boleh. In shaa Allah, Allah tahu niat kita.
Ya Allah, semoga Dia menerima semua amalan-amalan kita sepanjang ramadhan ni. Semoga Allah panjangkan umur untuk bertemu ramadhan selepas ni.
Ameen.

Hadiah dari seorang kawan. Kawan terbaik yang saya pernah ada. Terima kasih untuk ini =)
Note to self : Tidak menjadi penyembah ramadhan.
Bye.