donotread

Bismillah dan Assalamualaikum.

18 Jun 2013. Ada orang buat surprise. Well. Takde la dia buat surprise pon, just aku je yang terase keseperaisan tu. Nasib baik tak gugur jantung. or maybe dah gugur jugak sebab aku rase sob je time tu. Semput sekejap. Nasib baik aku memang jenis cc. Tau ape cc? Cool and calm. Ecewahh.. puji diri seniri lewtuwww..HAHAHA Aiii.. jangan la jadi lagi. Pelissss...Kurus semangat aku tau.

Satu perkara yang aku try nak praktik sekarang adalah jadi orang yang ORGANIZE. Tapi sumpah aku FAIL lagi. FAIL tahap -ve dah. Macam sekarang, banyak giler aku nak kena setel esok or lusa tapi aku dok blogging lagi. Haha.

Nak kena setelkan pasal DMTAC sebab preceptor yang jadi pegawai untuk DMTAC Attachment dah selamat bersalin. Congratulationzzzz Ai Ling..!! Such a lovely daughter.. Tak tahu sempat gi melawat Ai Ling ke tak.  -_-" And penat aku study giler terbabas the very the vast pasal DM still aku rasa aku takleh nak achieve tahap keMASTERan Ai Ling. Mesti arr die bertaun dah jaga DMTAC *pujuk hati cepat2* Plus SHAITONIRROJIM ni kan memang suka tiup rasa was-was dalam palehotak aku bile ade sape2 tanye aku pasal DM management. Padahal memang btol dah ape yang aku tau. Caitt..

Claim adhoc pergi taklimat research pon tak buat lagi. Lepas masuk HRPZ, bab-bab claim memang dah sodaqallahulazim la. So memang agak blur bile nak buat. Takde mase nak cari sape incharge, borang ntah mane hala, senarai semak hape yang kena hantar. Leceh betol bile kite banyak lagi bende lain nak setel. Tapi ni duit babe. Beratus ni nak claim -_-" ESOK KENA BUAT JUGAK!!

Aku nak check in flight tapi minah senget ni boley plak lupe password emel. Memang TINGTONG la kau ni...!!! Geram sangat wehh !! Gune plak emel lame untuk new password request yang aku seniri pon haram dah la nak ingat password die. PADAM MUKE!! Sape suh layan sangat rasa sedih ngan sakit hati lepas tu gi tukar sume password yang wujud di alam maya. Kejadah buat macam tu pon tak tau. Tapi Alhamdulillah. Berjaya jugak masuk lepas tu. Syukur ya Allah.

Barang nak beli dan kena pack pon banyak jugak. Arghhh.. Serabut serabai la plak bile pikir pasal tu. Takpe, kite setelkan pelan2. Rilex bro, bro rilex. Rilex bro, bro rilex.Eh eh. Bro la plak..Thee hee *lagu tema untuk nurul*

Reten wad pon nak kena siapkan jugak. Tapi bos aku tak send lagi format. Adushhh.. Sok memang aku pulun sampai lunyai. tak pon jumaat kena obertaim dekat hospital. Nah kau. Nak jugak kan buat aku jadi workaholic. Menyampassss sangattttttt. Thanks jugak nanti wani leh tolong setelkan mane yang lompang.

Esok keje halfday sebab ade projek C dengan wani and nurul. Yezza...!! Tak sabar... Tapi pagi nan indah tu ade banyak CME dan taklimat kena attend. Macam bleh agak aku jadi lipas kudung esok. Tak pon bende yang aku plan nak buat tak setel jugak. Waaa..patut ke tak join ward round esok?? Nanti specialist cari plak. Aihh.. dilema btol.

Post KIKF punye hal pon aku tak sempat nak setelkan lagi. Alhamdulillah. Unexpected. Dapat no 3 dalam sengit2 aku tengok inovasi orang yang hebat2. Bile fikir balik, berbaloi la aku tido lewat malam sampau ngigau ngigau pasal locker4u. Ahahh. Ober sokmo. 

Tadi balik train netball team HRPZ, sampai rumah terus aku collapse.Huhu. I wish i could join them. Tapi tu la kan, dalam hidup ni kite memang tak dapat semua yang kite nak. Aku harap diorang menang dan dapat training and susun strategi terbaik. Waaa.. sedih giler. Baru nak jadi GILER BOLA dengan masuk sume game. Netball, volleyball, bolamintong..ping pong je aku tak reti. Kalau main pon sure mure kalah. HAHaa. Hurmm hopefully sukan farmasi tahun depan ade lagi. And AKU DAPAT MAIN. Go go HRPZ. Kekalkan kejuaraan..!! *sokong dari jauh je la

O Allah, please guide me thru.Aku hambaMu yang lemah. Pinjamkan aku kekuatan dariMu, kebijaksanaanMu dalam semua urusan. Permudahkan lah ya Allah. Ameen. Ameen ya rabbal alamin.

Nak pukul 3pagi dah.


Delegasi HRPZ II dengan purple theme. HAHAHA. Semua pilih kaler2 feberet aku je untuk buat theme sepanjang KIKF. Lain kali jangan bagi aku ngn nurul pilih. =P

Boss aku buat kelakar time ni tapi aku takde gambar lagi satu untuk men'cerita'kan amende yang die buat. Hee. Dan kak Nur kat tepi aku tu buat statement tokley belassss betoiiii. Ade ke die cakap die jadi gelak besar tokley nak control2 dah bile ade aku. As if ape yang aku cakap, ape yang aku buat sume die bantai gelak. Dan dan aku rase aku jadi badut. Tak aciiii arrr k nur ni...


Quality gambar sumpah OUT. Nasib la. Ni aku cilok gambar orang wasap. Hahaha

Nurul dearie, sorry i can't make it to your wedding. Sedih maaaa tapi kite memang da expect kan saya takleh nak gi. Waa..Sedih AMAT TT_TT nangis jurai2 air mata. Kalau tak mesti syokk je saya ngn wani sambil attend ur wedding sambil jalan2 penang. Wish you all the best. Buat preparation leklok. Selamat jadi bini orang. Jangan lupekan kitorang tau. T_T. Kurang lagi sorang kawan lepas ni. waaaa..tiok tiok..

Dah. Sape suh bace.

Tido la plak. Sok mate lebam bam.

Sekian.

Take care all. and good luck in whateva you do. Allah bless us all.

Assalamualaikum..







Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....