Posts

Showing posts from June, 2013

donotread

Image
Bismillah dan Assalamualaikum.

18 Jun 2013. Ada orang buat surprise. Well. Takde la dia buat surprise pon, just aku je yang terase keseperaisan tu. Nasib baik tak gugur jantung. or maybe dah gugur jugak sebab aku rase sob je time tu. Semput sekejap. Nasib baik aku memang jenis cc. Tau ape cc? Cool and calm. Ecewahh.. puji diri seniri lewtuwww..HAHAHA Aiii.. jangan la jadi lagi. Pelissss...Kurus semangat aku tau.

Satu perkara yang aku try nak praktik sekarang adalah jadi orang yang ORGANIZE. Tapi sumpah aku FAIL lagi. FAIL tahap -ve dah. Macam sekarang, banyak giler aku nak kena setel esok or lusa tapi aku dok blogging lagi. Haha.

Nak kena setelkan pasal DMTAC sebab preceptor yang jadi pegawai untuk DMTAC Attachment dah selamat bersalin. Congratulationzzzz Ai Ling..!! Such a lovely daughter.. Tak tahu sempat gi melawat Ai Ling ke tak.  -_-" And penat aku study giler terbabas the very the vast pasal DM still aku rasa aku takleh nak achieve tahap keMASTERan Ai Ling. Mesti arr die be…

Goodbye note

Image
Assalamualaikum.

Dear my beloved blog..Sorry if i neglect you. Surely, i know how bad it feels when someone abandoned us, but need not worry dear. You will always be part of me. I might get bored with facebook or instagram but for you, it wont do. Pinky promise =)

Seriously banyak kerja nak buat and i know if i start blogging, it wont be easy for me to stop. There are so much entries in draft box waiting to be edited. And semua terbengkalai hope not to be a bangkai.. -_-"

Dah rindu nak follow ward round and get 'quarrelled' with HOs, MOs. Also witnessing HOs kena bambu dengan specialist. =P hee joking. But indeed. i really love ward round as for me, ward round means you're helping others, the doctors, nurses and of course patients, ward round means you're updating your drug related information and enjoying your job as a ward pharmacist. Ward round is knowledge. Yes. I gain bundle of it. Hurmm.. bile fikir balik, baru 3 months officially jadi ward pharmacist. Kohk…