Posts

Showing posts from May, 2013

Busy lah konon

Assalamualaikum..

Banyak hal nak cerita tapi tak punya banyak masa. Balik dari kerja rasa nak golek2 atas katil je. Tak nak buat pape. Tak nak ngadap laptop. Online hanya dari smart phone sampai terlelap. Bila bukak buku nak study, last-last  buku baca kita. Terbaik sangat!

Setiap weekend penuh aktiviti. Kalau tak kerja, jadi surirumah. Kalau kerja pun kena allocate time untuk jadi surirumah. Kalau tak, whole weekdays, semua pon tak teratur. Yes. Time management. Dear, always manage ur time. Avoid procrastination.

Harini, kita ke rantau panjang. Ade misi perlu diselesaikan.

Sambil tunggu kawan buat methadone penjara, sambil layan Teman Pengganti. Layannnnn....~

End up, ape entah motif entry kali ni.

Maaf. Sudah ambil masa kalian.

Jaga diri. Jaga iman.

Bye..

Cahaya

Dalam gelap, Allah datangkan cahaya. Sinar cahaya yang mungkin hanya sementara, atau kekal menyinar untuk selamanya. Semoga Allah datangkan kebaikan untuk semua.

Sama-sama menjaga hati kerana cinta hakiki hanya untuk Ilahi.

In Sha Allah.

                                                From Krabi with love ❤