Joyah Jeli went to Kuantan



14-16 Feb 2013

Have a nice trip dengan jijah, najla and ciknab. Intan excluded kali ni sebab bos besau die tak nak cop pasport. heh. Sori intan.

Dan macam mimpi plak boleh pergi karok dengan korang. Sakit tekak takyah cite melalak dekat SongBox ECM. Last time pergi mase final year dengan pijah, jiji, ray and sape lagi ntah tak ingat. Sumbang tak sumbang mane kesah.  Walau sepanjang trip tu cuaca mendung je, hujan gerimis mengundang. Perli ler tuw suara sumbangsih kitorang melalak. HAHA. Semua lagu kita tibai. Rock kapak, dangdut, irama malaysia, hindustan. Layan~ Hai laa dekat ECM takde bowling kan. Kalau tak sure kite tolong cuci longkang jugak aritu.

Puas makan seafood dekat Terengganu dan Kuantan. Memang trip jalan-jalan cari makan tak penah sudah kan dengan korang ni.Lepas makan, makan. Abis makan, makan lagi. Nasib baik tak vomit langsung kali ni. Alhamdulillah. Terase berisi sikit.. =P


See..?? Berisi kan??. Efek pakai baju terang-mak-mengandung macam ni. Two thumbs up! *tapi kau buat peace minah*

Teluk Cempedak. Full of sweet memories.


SAYA SUKA MINUM AIR..!! eh eh. ape kes??


Ciknab cakap die nampak macam mata. Pelik btol



My fav! See. Thats why you can/t control your cholesterol ciknea? *sigh*

Eat like a monster.
Anyway, thanks korang. Nanti kite jalan-jalan lagi. Singgah teganu elok2 skit shopping kain batik yep. And sorry jugak sebab merempit sepanjang jadi driver korang. Mesti korang asyik mengucap je, jantung pon dok tercabut tercabut. Hehe.

Apsal lately macam malas nak bercerita. Aihh. Sume pon malas la. Malas nak study. Study?? Malas nak buat revision, malas nak mandi, malas nak makan, malas nak tengok tv, malas nak drive, malas malas malas sume pon malas. Daun palas btol. Tapi takpe, tiap-tiap hari pegi keje niat kerana Allah, malas-malas pon still tak ponteng kerja, still 'rajin' buat kerja. *Hoiii...lari topik hoi..!! *



Last tepek gambar gedix kat sini.



Hangpa terer, hangpa cari noo brape banyak beza gambar ataih ngan bawah ni. 
Macam takdak gambaq len nak taruk. Buh jugak haq ni. HAHA.



Rase cam bipolar plak. Kejap entry sedih, kejap entry soda-gumbira, kejap entry insaf, kejap nak serius. Ntah. Malas nak dulik. Takde perasaan.

Alamak. Rindu giler..!!
Cane?? Cane??





Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....