I just don't like today

I hate today, 17 Jan 2013

First time menangis dekat farmasi! OMG..Hanan..memang buat malu je >_<" Sorry colleagues sekalian. Mesti kacau mood kerja korang kan?? Gomennasai..=_=" Nak buat macam mana, orang tengah susah hati, bile dapat berita yang lagi susah hati, i cannot cope anymore. Dah abis tahan dah, last-last tak leh tahan jugak.. *cry again. Poor baby. *

Hanan-yang-cool vanished. 
Disappeared. 
She changed. 
She lose herself. 

That's what my friend said. I know she was right. Every second, every minute, I remind me that i want to be happy. I choose to be happy tapi kenapa langsung tak leh nak happy? Kenapa?? Kenapa?? Kenapa???!! The saddest feeling overwhelming when the flashback come, when all the memories play, baru je nak senyum, terase sedih balik. 

Setiap kali lepas nangis, ingatkan diri, Hanan, this is the last. Never again lepas ni. Tapi..sekarang pon boleh lagi rasa nak nangis TT_TT Lemah betul. I will never stop praying  اللهم إني أعوذ بك من الهم والحز
Semoga Allah pinjamkan kekuatan. Ameen.

And today nak balik kb. Lagi sekali terase lemah. Tak setel2 lagi hal kereta. Double sedih + stress. Sebab dah banyak kali involve orang lain which is kalau boleh saya memang tak nak susahkan orang. Then, dengan girls' power, we jump start my own car. Tahniah untuk diri sendiri yang tengah berkabung!!

Dearest Hanan, im so sorry i did this to you. Right now. i can't move on. i still hold to it.but this i promise you,u will be better. much better someday . Please give me some time. I hope i don't take much time. dont lose hope and keep praying. * pinky promise *

I wish i could talk to you..


InsyaAllah.

Bye. Assalamualaikum.

p/s: Valid tak kalau buat wasiat dekat blog ?





Comments

Mar said…
Anea, kte mmg buat wasiat kat blog.. believe it or not heh
anea_hayati ♥ said…
Trust u mar! Hee. Kite bc jgk blog mar, lupe kot. Okeyh! My will is gonna be here someday..
M a Q said…
Firman Allah S.W.T dlm Surah Al Baqarah, sbahagian ayat 216; "......dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya. "
La tahzan Hanan...InnaAllaha ma'ana..

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....