saya jiwa kos....

Aku memang tabik spring, salute dekat mamat matluthfi90 nih. Genius! He's so genius. Video yang die buat tak pernah tak best. Tak pernah tak mampu buat aku rase bosan. Mostly sume buat aku gelak besar la HAHAHAHA. Macam orang tanjung rambutan -_-" Yang sedih buat aku rasa terharu menitik air mata. Memang high kualiti. Penuh dengan maksud tersirat. Dalam melawak, isu yang die nak sampaikan memang betul. Dapat terima dek akal. Bukan lawak bodo semata. He's full of brilliant ideas. Keep up a good work matluthfi. Recently he received an award for Shout! Aloud Award (Individu berbakat menerusi YouTube)2012. Congratulations bro! Even aku tak vote, I know people out there realize he deserves that award.

Pape pon aku rasa mamat ni memang sengal la. Humorous lebih dari maharaja lawak. *sebab die bagi input penting instead of lawak kosong yang ntah pape* Pegi mane-mane pon mesti buat orang gelak guling guling sampai menangeh kuar air mata. Aku rase je la. Mungkin jugak die skema? atau loneliness lone ranger? atau budak pelik? yang later on dalam diam buat video untuk tarik perhatian ramai. Heh. Sorry matluthfi. Gurau je. Jangan saman no. Pape pon, guys with accents are just plain hotter than guys without accents. Setuju tak? Sebab tu aku rasa video die jadi sangat menarik. ^_^

Layan video die tentang isu mengenai politik. Memang kena dengan jiwa aku. Saya jiwa kosong. Pehh. Malas nak layan politik ni sebab aku rasa masing-masing ade agenda tersendiri.




Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....