Wonders of My World

Brooch.

Makin beli makin hilang.

Kalau ade satu ke dua ke, panjang je umur brooch tu, tapi kalau ade banyak penuh-bekas-makcik-jual-kerongsang ni, alamatnye, time nak pakai je, wajib entah mane lesap brooch tu. Geram!

Last-last, kalau time rasa nak beli, sure cari yang paling murah dan jarum dia tak rosakkan tudung. Dan yang paling penting kalau boleh nak avoid ade permata berlian bagai sebab tau, mesti lepas tu tertanggal permata then takde mood dah nak pakai brooch cacat camtu.

Hai la.. Ni la pompuan. Banyak kerenah btol. Aku sekeh jugak. *Sekeh kepala sendiri la

Secondly,

Pen.

Ni pon aku rase pelik jugak. Time nak guna mesti takde. Padahal dah berdozen-dozen. Bila nak screening, guna pen, then rasa macam dah bawak sekali pen tu. But then bila nak filling, nak tulis label ubat, cari-cari pen takde! Pusing la menonong cari pen. Then time nak dispense, ade nak kena tulis pape kat kaunter, tengok2 pen, aik..xde plak! Ade yang aku tambat tali jugak, yang tu memang statik ar pen tu kat area tu tapi yang aku tak ikat ni.. memang selalu 'berjalan'.. Macam abis sehari 1000 langkah je dok cari pen. Hyberbola la kan makcik.. -_-"

Tapi btol la. regardless pen beli ke, drug company bagi free ke, pen dapat free pergi kursus ke, mesti hilang punye time nak guna. Grrr..

Bila mase ntah aku buat pen ni jadi pakai buang ??

*** Nikmat betol cuti2 melepak kat rumah. Alhamdulillah. Next week start kerja balik. Go go!
Takde cuti dah ='(

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....