Posts

Showing posts from September, 2012

Wonders of My World

Image
Brooch.

Makin beli makin hilang.

Kalau ade satu ke dua ke, panjang je umur brooch tu, tapi kalau ade banyak penuh-bekas-makcik-jual-kerongsang ni, alamatnye, time nak pakai je, wajib entah mane lesap brooch tu. Geram!

Last-last, kalau time rasa nak beli, sure cari yang paling murah dan jarum dia tak rosakkan tudung. Dan yang paling penting kalau boleh nak avoid ade permata berlian bagai sebab tau, mesti lepas tu tertanggal permata then takde mood dah nak pakai brooch cacat camtu.

Hai la.. Ni la pompuan. Banyak kerenah btol. Aku sekeh jugak. *Sekeh kepala sendiri la

Secondly,

Pen.

Ni pon aku rase pelik jugak. Time nak guna mesti takde. Padahal dah berdozen-dozen. Bila nak screening, guna pen, then rasa macam dah bawak sekali pen tu. But then bila nak filling, nak tulis label ubat, cari-cari pen takde! Pusing la menonong cari pen. Then time nak dispense, ade nak kena tulis pape kat kaunter, tengok2 pen, aik..xde plak! Ade yang aku tambat tali jugak, yang tu memang statik ar pen tu kat …

Strangers, again.

Image
This video somehow reflects real scenario in relationship. Be it outside or inside marriage.




Bila sorang marah, sorang kenalah sabar. Mengalah tak bererti kalah.

At last,

Don't make decisions when you're angry, don't make promises when you're happy.

Terasa? Uhuk. Kadang-kadang pernah jugak macam tu. =_="
Maaf untuk janji yang tidak dicapati ditepati, buruk perangai ketika amarah kuasai diri. Astaghfirullahalazim.

Assalamualaikum.


The.Story

Leaving, yet staying.

Improve

Image
One last piece.