Rindu Qdess

Kids.

They are lovable, heart-melter, adorable, yet sometimes make your life miserable.
But all in all, you will surely love kids. Even dengan tak pasal-pasal datang pukul or tarik rambut korang.

Mood rindu anak-anak sedara. Ni baru anak sedara, kalau anak seniri mesti lagi rindu.

By the way, tahun ni bajet untuk duit raya meningkat. Fuhh.. sape sepahkan bilik ciknea,sape hentam laptop ciknea sampai kong, sape conteng cadar katil bilik ciknea dengan marker, sape main sembunyi dalam almari baju ciknea sampai kayu pon melendur, sape koyak buku ciknea gunting-gunting buat love, dapat duit raya singgit je!!















May all of you be a good daughter and son to your parents..


Comments

HANI IZWAN said…
hahaha yang koyak buku gunting buat love love tu comel okay. nak marah pon, tak jadi kut..^_^

bytheway, gegirl yg rambut kerinting tu, sangat lah comel nya.

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....