Tak sedar pon...

Minggu ni start kerja without counting the days. Tupp tupp dah Khamis. Cepatnye..!!! Dah kena drive balik umah. Takkan nak dok Jeli je sebab Ahad ade cuti Maulidur Rasul. Ayakk..salah kire. Punye la saya ingat cuti maulud minggu lagi satu -_-" Bukan ape, baru lepas cuti seminggu, malas plak rase nak balik cuti. Uhhh..

Tapi balik jugak laa..sebab nak main bola mintong. Yeayy! So much in love with bola mintong walau main xde la hebat mane pon. Janji kuar peluh. Ehehehe..=P Sekarang tengah pujuk colleagues dekat Jeli taram beli racket badminton sorang satu sebab tengok kawasan kuarters baru ni macam best je nak buat 'court' badminton. Yippeee..\(^_^)/ Takyah dah balik kb tiap weekend. Penat ah.


Ehh..ehh..sempat lagi update blog. Haha. Nampak sangat xde la bersungguh mane nak balik umah. Kohkoh. Kojah plak tak jadi balik. Trip nak g Penang pon cancel. Maybe Yayom ngan Kak Yu je balik.

And...finally, dah move on to apartment kuarters baru.

Demam, hidung berlari, tekak pon tak selesa tapi sebab rumah lame dah kena potong letrik, tekad je la punggah barang.


Haiii Melati...!! *greeting sambil lambai-lambai tangan.. Tingkat 3 weh. Kurus aku!

Malas nak rotate gambar. Haa..Haa...Haa.. Sila telengkan kepala atau laptop anda. Sekian..



Complementary with white furniture. Oh.. I love it. Aah macam kaler perabot impian nanti *Dreaming~



And curtain, a gift from K hannah. *miss u already akak..



Dah. Jom balik..!

Assalamualaikum...

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....