Random Thought # Obviously Random II

Sejak bestfriend accident (alhamdulillah, she's fine), mula rase insaf. Bawak kereta slow2 je. No more minah rempit. Betul laa. Selagi tak dapat pengajaran, selagi tu tak sedar diri. Huuu

Wondering, it was me yang makin mim alif lam sin or it's really true?? Asal bukak closet baju je rasa cam makin banyak baju yang tak yah iron. Tak kedut sangat pon. HAHA. Seriously. What happen to you Anea? 

Banyak benda tak setel. Pening dah. Am i not good enough to handle it or memang bende tu susah nak setel? Ntah la. Just mampu berusaha dan berusaha dan berdoa. Ya Allah, permudahkanlah urusan hambaMu yang lemah ni.


 Bahahahaha..Yeah. Pompuan. Memang complicated. It's not weird but it's unique. Perasan! =P

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....