Jeng sungguh...

Harini da dapat semangat baru dah nak keje tapi bangun-bangun tido, takde letrik!! Punye la berharap lepas subuh nanti ade letrik balik tapi harapan tinggal harapan je =|

moral of the story: sila iron baju siap2 before tdo because we'll never know what will happen next.

Kalut la aku cari baju ala ala kain dubai yang kalau kedut pon tak obvious sangat. Dah jumpe baju tudung la plak xde! Jeng lagi. Nak tak nak aku sarung je baju biru dengan tudung smlm. 'matching' giler. Hahaha. Dalam hati, gasak la, dok jeli je pon. ( burok perangai underestimate jeli) opss. Sori~ baru je nak bukak pintu kuar rumah, Allah bukak mata warna aku. Kohkoh. Bapak la tak matching giler tudung ngn baju ni. Memang buat malu 7 petala langit je kalau g keje pkai cmni.

Aku takde arr jenis glamer mane tapi still, aku consider diri aku as pompuan sempoi yang proper. Ceewahh..

Akhirnye aku masuk bilik balik, selongkar jugak cari baju yang macam boley la nak match ngn tudung kelabu mabu aku ni. Huh.

Klas kao cik pamacist, masuk keje update blog dulu.
Takpe arr, janji aku tak jual ubat gomen 1juta. Hohoho

Ok. Jom keje..! ^^

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....