Aii..budak-budak -__-"

 

Amende ape ni weh??

Bihun gumpal ? 

Rambut uban Ma Tok yang gugur ?

Benang ?

Tali rafia ?

Salah. Sume salah...

Kalau korang dapat teka, aku bagi singgit. Tunai. Gaji naik taun depan tapi nak bagi singgit je. Ceh. Taik idong masin betol. Ok ape. Singgit dah boley gune wat masuk public toilet yang bayar 30sen per entry at least 3 kali dah tau. Kohkoh. Macam takde contoh lain. Ape daaa..

Okay. Bagi korang view dengan lagi clear. Siap aku enlarge. Bagi BESAUUUUU sikit. 



Amacam? Dah boley teka belom??

Aritu, balik aje dari ronggeng dengan Kojah kat midvalley, aku tengok anak sedara aku dok main bende tali-tali ni. Aku wat rilex je. Tapi lame-lame rase tak sedap hati. Lepas aku 'rampas' dari diorang, baru aku realize, 'tali' ape yang diorang main.

Argh..Nak marah tak ley. Bukan jalan pon marah budak-budak ni. Bile aku tanya sape buat, si alin cakap alisa. Alisa plak bukan tahu die kena 'tuduh' dengan kakak die tu. Tau sangat. Alisa tu mengikut je ape yang kakak die buat.

Geram. Tapi tahan je la. Aku tak g cubit diorang. Pukul pon tak. Aku protes. Diorang nak gurau-gurau main-main dengan aku tapi aku buat boolayan je. Konon arr merajuk. Paling best, aku 'denda' diorang tak bagi main Shawn the Sheep kat laptop aku. Tapi end up, aku pulak yang kena baling dengan bantal..! Alasan die, sebab ciknea tak bagi saya main game. Ciss. Aku pulak yang kena. Lepas bantal, baling beg plak. 

Aku cakap ar,

"Saya tak bagi main sebab awak main barang saya" ( memang stail cakap awak saya dengan budak2 ni).

Die pon macam rasa bersalah. Pastu cakap,

"Saya nak main malam ni la. Bukan sekarang"

Aku balas balik. " Malam ni ciknea dah naik bas. Awak takleh main dah"

Bokk..! Die tibai aku dengan bantal lagi. Kureng asem btoi anak sedare ni.

Ok. Dah bosan baca aku merepek. Meh nak bagi jawapan.




Hoh. Tu dia! 


Abis terburai 'isi perut' dental floss aku budak-budak tu kerjakan. Sape tak geram, tapi den tokleh nak buat apo la eh. Name pon budak-budak. Tolan ajo pahit pon. -__-"

Fobia nak beli dental floss. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....