Mana aku pergi, di situ kau cari

Hey kau..

Ya..kau la..Sape lagi.. nada marah

Kenapa suka sangat folow aku eh?
Bape kali nak kena bagitau..
AKU TAK SUKA KAU..!! TAK SUKA..!! tengok..siap buat capslocks ni...Tak reti base lagi?

Kalau aku kat dapur, nak minum air, tibe-tibe kau muncul, dok sengih-sengih kat tempat aku simpan gelas. Terus takde selera aku nak minum. Jahat..!

Syok aku tengah tengok TV, WAJIB.. mesti ko datang menjengah aku jugak. Bajet adorable sangat la kan. Ingat aku suke? Tobat TAK SUKA. Makin aku focus kat TV tau..!! Padan muka kau..

Paling aku benci. Kau memang PERVERT abis. Aku nak masuk tandas pon kau nak ikut. Arghhhh..!! Gatai sangat nak mengintai orang wat po hah? Aku rasa nak tibai jeeeee....Tapi last2 aku simbah kau dengan air. *dengan harapan kau lemas* Hahahaa Padan muka!!

Tapi..paling salute obsesi kau kat aku ni, sampai dalam peti ais pon kau nak main ciku-cak-aaa ngan aku. Erk.. Giloo la kau ni..

Malangnya..kau memang takkan paham base pon kan..sebab kau seekor CICAK *nak eja name kau pon aku geli*

Oh yes.. give me anything, i can endure it, but please, NOT CICAK. Geli gilerr!!!

Teringat sorang kawan aku cakap die tangkap cicak dengan tangan. Bare hand..!! Aaaaaa....Meremang aku tiap kali pikir die buat camtu ~ Erghhh...

Comments

iman said…
i hate lipas even more..eee ngtak bulu sero kalu ingat
Anea_hayati ♥ said…
iman: lipas pon geli jgk tp meney ko cicok lagi.

Lipas ni..nok katok, busuk. doh tu, siap buleh terbang. meme sakit hati jgk.. eiiiii..
Mar said…
serius dalam peti ais ada cicak?

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....