Emosi bergolak

Cholesterol dalam badan tinggi. 7.9mmol/L..!! Huwaaaaa...Kau memang terbaek la Hanan. Salute ~

Bahaya seyh cholesterol tinggi ni. Potensi untuk dapat CVD, hypertension sume berganda-ganda. Takot aku. Muda lagi untuk start amik statin neh. Uhuk.. ( name je pamacist tapi memang jenis malas nak amik ubat)..

Btw, ni range normal if you all happen to check your cholesterol level.


Masalah terbesar sekarang, makin nak control diet, makin rasa nak makan. Owhh.. I hate this feeling. Tambah pulak kat Jeli ni tak seberapa membuka peluang untuk berexercise ( saje buat alasan -_-")
Aih..i think aku sekarang dalam zaman menuju ke arah cara hidop yang tidak sihat laa. Makan, tido, makan, tv, makan, internet..

Help me ~

Comments

Butang said…
owh satu lagi drama ulangan..rentetan dari cite ni ke? http://hananhidupku.blogspot.com/2009/12/tofi.html

hahaha..good luck~
Anea_hayati ♥ said…
hahaha. sgt and it sounds like xpenah nk amik iktibar pon. hahaha
Mar said…
bekfas oat!!

p/s: rindu anea, bila agaknya boleh ketemu?
Anea_hayati ♥ said…
mar:

kite boley makan oat nesvita 3in1 je. yang lain wekk wekk.. xleh telan..

huhuu..rindu mar jugak. x puas jumpe aritu..

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....