Posts

Showing posts from September, 2011

Let it go

I'm smiling yet frowning I'm laughing yet crying
You took me for granted Because you think I'm kind  Indeed, I'm not
It's okey I forgive you
May you find peace

I quit.



Perfect Two

Image
Noah. Where are you??

Kenapa lelaki dare untuk berpaling tadah aka curang??

Image
Satu. Sebab diorang bajet bagus. Bila diorang bajet bagus, super hot, pria terhebat, diorang tak kisah untuk sayang kat pompuan tu, then tinggalkan dia sebab jumpa pompuan lain yang diorang rasa lagi bagus untuk die. Well. Diorang rasa mane2 pompuan pon tak kan rijek diorang punye lah sebab..yeayyyhh.  I'm the best bebeh..AKU TERBAIK kot. Bodoh arr pompuan taknak aku. Seriously bajet kan..?
Dua. Suka kaitkan dengan isu poligami. Laki ade 4 kuota. Tengkorak hang. Tang tu nak sangat la ikut sunnah Nabi, yang lain haram nak tau, nak ikut sunnah. Aku taknak komen banyak. Aku bukan anti poligami tapi bagi aku, kalau seseorang lelaki tu memang layak untuk poligami, aku no hal. But guys, bukan bermakna diorang boley berpoya poya tinggal anak bini sume pastu pergi mengenyeh kat pompuan lain. Konon nak tambah cawangan. Again. Go ahead, kalau mampu.
Tiga. Awek jauh. Bila awek depan mata, sungguh la tak pandang pompuan lain. Hidup mati diorang dengan buah hati pengarang jantung tu je. Berkepit…

Why English is hard to learn??

Image
So true. Lol.

When you hate yourself more than others

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
I'm such a fool -_-"

All the right friends in all the right places..episode 3

Image
We lead a healthy lifestyle..ceewahh..

PHARMACY SPORTS CARNIVAL 2011






Takde orang ambik gambar main badminton kan??


All the right friends in all the right places..episode 2

Image
Celebrating birthday..

Otanjoubi Omedetoguzaimas NURUL =)

Actually ramai lagi birthday orang lain yang kita celebrate same2 but sorry, birthday nurul je yang ade dalam collection saya. Hukhuk..

Makan-makan ^^
Tuan rumah busy, ni je gambar yang ade..aihh..keciwa..

All the right friends in all the right places..episode 1

Image
Mood memory lane

BOWLING


Gonna miss it? Bila nak rematch?? Hee