Raya Greetings Revolution

Tahun ni berapa banyak kad raya yang korang dapat? As for me, NONE, ZERO. Aihh..kesian btol..-_-"
Owh..lupe.Bukan-bukan, I dapat satu from Dato' Mustapha..ahli parlimen Jeli. Hahahahah. Jangan main2 you.

Anyway, dah makin kurang kan orang wish hari raya ni dengan bagi kad raya. Orang bercinta pon aku rasa dah takde yang hantar kad raya besau tak muat peti pos siap dengan lagu raya lagi. Awww...suwiiiittt gitu. 

Lepas tu wish raya ikut message henpon. Zaman aku dulu memang cikai henpon cokia lah. Or henpon sezaman dengan die. Time tu memang banyak message cute2 selamat hari raya. Yang korang tekan-tekan kuar bunga api selamat hari raya, tekan tekan kuar bear nari nari joget joget wish selamat hari raya, tekan tekan kuar blank message je pastu tup tup..kuar salam lebaran! ceewaahh...memang creative lah. Time tu main forward kat sume orang message selamat hari raya. Senang! Henpon canggih zaman sekarang ni mane leh wat gitu dah. Frust -_-"

Then, trend wish dekat facebook plak. Kalau nak compared wish raya kat friendster dengan facebook, aku rasa kat facebook lagi meriah. Sebab orang main wish raya siap dengan bagi duit raya ribu ribu juta juta. Hahaha. Takpon hantar biskut raya, pastu hantar baju raya.

Tak kisah la cane pon, yang penting ikhlas kan. ^_^ 




Seriously gedix. HAHAHAHAHA. Wekk..Nak muntah rasa aku tengok!!






Comments

Butang said…
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir batin jugak~

klo ade butang yang patah,
cepat2 gantikan yang lain,
klo ade silap dan salah,
mohon ampun zahir dan batin.

^-^
Anea_hayati ♥ said…
To Butang:

Selamat hari raya. Dapat duit raya ke??

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....