Terima Kasih Gigih..

Aku tahu blog aku tak ramai followers, and i dont even care a bit pon bout that. Those yang follows, buat aku SANGAT terharu,  Thank You for that. I heart you lah..! ^_^ Sebab apa, aku update blog aku ikut suka je, entry pon main kuca lana jah, nuffnang pon aku join dulu sebab nak ada iklan skit dalam blog, nak letak gambar banyak2 aku bukan artis or model yang posing sana, posing sini, klu letak accessories lain kot jadi berat plak bila bukak blog. Hamis Jalikha cakap, bloggers blog should earn money, tapi takpe lah, aku earn money dengan jaga dadah je lah -_-" So, kalau ada yang follow tu memang aku rasa Wallahhh laa.. Thee

Kalau korang perasan, kat bawah setiap entry aku ada linksss untuk entry2 lapuk berkepuk aku, yang mungkin aku tulis zaman2 awal2 buat blog, zaman2 belajar dulu. Dulu blog aku background dia kaler Hitam, so, aku memang ikut suka main warna, buat font kaler putih, pastu time nak gedix2, ade huruf2 yang aku change font kaler die, so, when i changed the template into white color background, nah..itulah hasilnya. You can only see satu entry kosong, ada tajuk je, entah gilo apo buat entry kosong. So, only those yang gigih akan highlight entry tersebut, then baru la dia boley baca isi entry berkenaan. Wahh..ala ala macam surat rahsia plak aku rasa. Kehkeh..

Aku tahu tak ramai pon yang akan sanggup buang masa nak baca entry2 lama aku tapi in case la ada sape2 bukak entry kosong, congratulationss sebab korang kena jadi gigih sekejap untuk baca entry tu. Aku bukan ape, tak larat eh nak bukak sume entry lama pastu edit sume entry tu, Banyak woooo..!! Mungkin ada cara untuk automatik tukar font kaler dia tapi aku dah penah cuba but, biasa lah, budak buta IT macam aku always fail for that. KeSURRENDERan aku mungkin telah menyusahkan korang. Maaf.

Apa pon, aku sangat berterima kasih untuk kegigihan korang..

Korang layan Tumblr tak?

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....