Aimi Syarfa

Akhirnya, berjaya mengedatekan diri dengan budak ni. Punya susah nak jumpa even aku selalu jugak datang key el ni. Sorry Aimi, tak sempat nak belanja banyak2 tadi. Next taim okeyh..

Berjaya Times Square, Selasa, 930 am. Kosong babe...

Janji nak jumpa pkul 9am. Bapak awal giler, padahal tahu sangat operating hours shopping complex start at 10am. Hambik ko! Terus kena tolong orang bukak kedai. Bahahahaa..Tapi takpe, demi Aimi yang kena pergi keje, akak rela~ Cehh

Tudung senget. Aku request nak amik gambar lagi sekali.

White flag lah dengan tudung awning ni -_-" Stil senget jugak lepas aku ejas tudung aku. Aimi takpe, taufan katrina datang pon tudung maintain elok je.. Hahaha

Pencahayaan agong kembali. Macam berjanji plak pkai black attire..

Gigi under construction. Haha. Okey Aimi, you're the one who said that =P
Till we meet again..
Take care sis..^_^

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....