Posts

Showing posts from May, 2011

Random Thought # Sayang

Image
Apa kau nak buat kalau orang yang kau sayang tu tak sayang kau ?
Takpe. Senang je.
Kau TAK PAYAH SAYANG DIA.

Dont worry...



Walaupon Suka Emas Tapi Aku Kutip Batu..-_-"

Image
Masa berlalu dalam dilema. Sekarang dah bulan 5. Kejap je siang jadi malam, malam jadi siang balik. Tup tup nanti dah nak abis Prp. Dan cukup setahun kena lanyak..*exaggerate* InsyaAllah tak lama lagi jadi Frp plak. Em..stil rasa not competent enough untuk mendapat title pegawai, banyak yang tak tahu, banyak lagi ilmu kurang, always blur kalau orang tanya pasal ubat yang tak familiar. Even yang familiar pon tak btol2 cukup ilmu. But, experience is the best teacher, so goodbye worries..Learning is a whole life process..Isn't it??
So sekarang tengah ponin nak isi borang penempatan plak. Kalau ikutkan mak aku, tempat lain tak pikir dah, die nak aku stay je HRPZ tu. Senang. Yup. Betul la sangat senang. Tempat tinggal? Set. Makan? Set. Nak pergi kerja? 10 min dah sampai. Dekat dengan family. Dapat teman mak and ayah aku (even sekarang aku kerap je ronggeng..hahaha) Tapi aku berat hati jugak nak stay kat situ. I tell u what. Nanti in the future, ko kena bagi order dekat orang yang dulu…