I'm 25 years young!!

2 3 minggu yang lepas, Sun (sebut Sun bukan Sun matahari tu ye tapi Sun yang S.U. N) Adeh, beriya plak explen nama Sun. Okey, abaikan, sambung cerita. Sun merangkap bos PRP kt hrpz jemput la aku ke rumah dia, ade buat bbq skit. 15/4. Dalam hati aku, wahh..sun ni nak celeb besdei aku ke? Bapak ah terharu giler..haha. Manusia bajet je aku nih -_-"  Later on baru aku tau yang diorang bukan tau pon besdei aku sebab dah lama dah remove info tu dari FB. Lain la gigih giler cari IC kat DIS semata mata nak tau besdei..Haha..Tengok, makin bajet minah ni..Menyampah i~

Bagi aku, tak kisah sapa ingat sapa tak ingat besdei sebab aku tau, bila dah makin tua ni, banyak benda nak kena ingat. (Ayat nak back up diri bila kadang2 lupe besdei kawan seniri..hohoho..) FB memang banyak membantu in term of nak remind orang pasal besdei sape2 kan? Tapi entah, macam tak best plak bila kat wall penuh orang dok wish hb2u ( happy birthday to you, gedik nak ikut trend orang wish birthday kat fb guna shortform je) tapi otak jenuh nak pk sape la dia ni (sebab tak kenal sangat tukang wish tu). Adeh, lagi sekali bajet ramai je nak wish kat ko...hahahahahaa..!

So, harini aku pergi la majlis tu..Misi utama, nak boyotkan perut...Masa sume dah kenyang tersadai abes dah...

Jeng..jeng..jeng..


Dapat KEK birthday la weh...!! Siap doakan tuan punya kek jadi kaya!! Sweet giler ahh..\(^_^)/ Teruja ade, malu pon ade gak.. >_<" Aku tak leh kalau jadi center of attention ni. Malunye melampau lampau. Hahahaha..Poyos la kao. Betul la. Cane la kawin nanti. Nak kena sengih sengih atas pelamin pastu semua orang tengok. Ohh noooo!! Sungguh la aku rijek bab2 sanding ni..

First time celebrate birthday dengan kawan2 baru. Kira baru la kan. Tak kenal maka tak cinta, tapi dah kenal tak boleh bercinta ye..Eh?? Dah..dah..Meh aku tenyeh muka diorang kat sini..

Baru sampai, nak memulakan serangan bertubi tubi ke atas makanan..



Mereka yang tukang sedia makanan..hee

Real tu bakar membakar. Jangan memain..
Wani buat ni...Seeeeedappppp!!

Aura pengantin baru..Kau ade?? Aku pon takde..-_-"

Ade orang kena buli..=P

Orang yang kena buli tu cakap dia gemok tapi aku rasa dia tak pon. =P

Jom makan kek!!

Hadiah untuk aku. Diorang pakat pakat kumpul duit beli kete ni untuk aku. Tergamam seyh!  Yelah. Yelah. Aku tipu je..Skema sungguh, nak gurau je serius. huh



Anyway..million thanks for all the wishes and prays. I'm glad to have u..=)

Syukur Ya Allah..Alhamdulillah, untuk segala nikmat..

Comments

Anonymous said…
happy belated 25th young anea!

-aja hani malas sign in-
Anonymous said…
semat seh keta..nanti besday sy bg civic ehh..haha
Marya Hana . said…
hai yg pakai baju oren gambr tengah membakar tu name ape ye..?
muka mcm kawan i..

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....