Aku yang bukan lagi aku..

The old 'Hanan Hayati' macam dah hilang and i wonder 'where' did she go..*sigh*

Makin lama makin rasa tak jadi diri sendiri, terkapai kapai mencari identiti diri, conflict of identity, clash of personality..papelah..Hurmm..Threshold kesabaran macam dah makin goyah, senang nak rasa geram but still, i hold it back, wishing that everything will be fine. Allah with me and surely He will always be..Because of Him, i'm getting stronger. Oh Lord, lend me your strength..

Sometimes i can be oversensitive, easily get 'allergic rhinitis' just because an attack from a small tiny 'pollen'. Sometimes i can be hard, such an iron lady yang takde perasaan pon, kalau benda nak jadi, jadilah..I dont care.

Hanan, people will change, today he is Ali, tomorrow he might be Abu, the next day, you will meet Ahmad..And so you..Gross~

Last night, i went to shopping, again, alone and lonely. No friends to joke and laugh, no change of opinion, no ur-drink-is-my-drink, no psst psst here's the gossip dude, it was just a lame and dull outing, picking up an important stuff and went back home. God, I miss Kuantan, sooo badly..*Feels like crying* But Kuantan is three hundred and sixty degree different now. There is no more Pijah, Mida and Jijah in G 2.7.  No Ray, Dayah, Atiq and Jaja in G3.3, no Puan Mekwa ( still couldn't believe she's married), Jiji and TK in G3.2, no Miss Fujitsu (Mar), Pujah and Nelly in G3.1, no Shifaa, Hawa, Jiha, and k Tehah in G3.4 (grateful k Tehah join me in Hrpz), no Sapikah, Che na, Ainna in G3.5, no zati in G4.8 and no Hind and Zurin in G2.8. Girls i miss u like crazy -_-"

Before pushing my trolley to parking site..huhu..(sungguh rasa macam loser giler tolak troli sorang sorang), I stopped by at Watsons to get some tak-payah-citer-kat-sini-punye-baranglah, then at the counter, miss cashier offered me to sign up for Watsons member card. Yup, i know, dah lama watsons give this to their customers but i was never interested to that, though, i can tell that i'm loyal to them. Malas sikit benda member2 ni. Leceh nak regis sume bagai. Tapi semalam, without a second thought, 'Ok lah'. Erk..is it my answer?? Is it for real?? Hurmm..balik umah, tengok isi wallet, aku buat bonuslink, aku buat pacific card, Jusco xde kat kelantan, kalau tak sure aku pon jadi member..Hanan, sejak bila kau senang nak jadi 'senang' ni..hurmmm..

PRP friends at HRPZ are GREAT! They are lovable, kind and warm. It such a wonderful experience to be working with them under this super-duper-triple stress environment..Haha..Ye la tu stress =P Thanks guys for being here. Wahh..ko ni pehal, macam esok da nak abis prp je..Hoho..But still, i miss IIUM friends..(!__!)

Banyak sangat SIDE DISHES kerja prp ni sampai tak larat nak pikir, nak spend holiday with friends, jadual sume tak sama, bukan semua orang boley dapat cuti bila kau dapat cuti.. *Sigh..Again*

Weekend ni adik balik. Yayom pon maybe balik same. Oyeahh. Macam terisi sikit saat yang berlalu even dia balik keje dok ngadap laptop je. Dah terbayang nak pergi serang sup perut kat pasar siti khadijah. Yummy..


Banyak nak kena setelkan logbook. Nak nangis lagi T_T




Special appearance..Rx5 the girls. Once a winner, will always be a winner..

Comments

budak chOmel said…
ahhhh!!!! u can do it anea!!! :))

p/s : miss kuantan too especially tgk gmbr KFC kat ECM.. :P
Anea_hayati ♥ said…
tq vuuudakkk shoomell..bile nk beli hp baru tu? tangkap iphone trus ye..
Haziah said…
yeah!! always a winner.. Captain yg overconfident in da house!!!

(^^) Tabah nae.. Aku pon miss all da times we had together.. skang da jarang makan tom yam.. Telur bistik ape tah lagi.. huhu most of all, I rindu borak2 mrepek memenuhkn ruang celop n skilau hampir stiap mlm.. X nyesal amek gamba tiap2 minggu ngan krg lu coz now dats all I have T_T
zaraa Y. said…
bile nak gi celup lagik..? hahha

babe, tadi aku gi tesco sensorang gak weh...siyes bosan !..haha...


mahu gi kuantan gak..
nak tgk masjid uia !
ayuh!..hehe..

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....