Aku yang tertinggal..

Tak dapat join wedding Jiha and Hadi T_T Sedih woo sebab both are my classmate so attending their wedding would be like our reunions la kan. Tapi nak buat cane, kerja punya pasal. To Jiha and Hadi, wish u happiness forever. May Allah bless u always..^^

Hmm..Macam banyak benda nak post tapi as usual la, bila takde masa, idea datang mencurah curah ibarat ladang gandum tapi bila lapang je, hampeh idea nak ade.

Orait semua, take care. Jangan main hujan. Tidur pasang ubat nyamuk. Kurangkan mangsa demam denggi..

Assalamualaikum ^^

Comments

Haziah Salleh~ said…
hehe apsal aku owez ade mase nak tulis blog??? haha :P

btw, aku lgheart ache sbb aku ade je kt penang mase kawen drg~ sgt jeles (-_-")
Mar said…
jiji dia punya 24 jam mcm 48 jam! berkat gitu~ hahah :p
Anea_hayati ♥ said…
Hajiah: haha..ko xpe..expertist.

Mar: Tepat sekali. macam syahrir jugak la jiji ni..hahaa

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....