Posts

Showing posts from December, 2010

Bermula dan Berakhir

Salam hari Jumaat friends. Tenang je kan kalau hari Jumaat ni..=)

Baru balik dari hospital. Tak la. Aku tak keje arini tapi saje gatal kaki dan tangan nak pulas stereng dan pijak pedal kete drive gi hospital. Dapat jugak clerk satu case dan setelkan sikit sebanyak buku log. Untung jugak jadi gatal hari ni.. Syabas bette!

Well, ape yang aku nak story kat dalam entry ni bukan pasal aku pergi hospital tapi nak share feeling aku sikit. Nak tanya la kan, dalam seminggu, berapa kali korang baca Quran lepas solat Subuh? Dalam seminggu, berapa juzuk dah yang korang sempat khatam? Syabas kalau korang memang tak tinggal baca Quran tiap2 hari. Tapi aku tak, aku taksub dengan duniawi sampai dalam seminggu, mungkin sekali je aku sempat baca Quran lepas solat Subuh -_-" Astaghfirullah. Betapa lalai kan?

Dulu time blaja kat u, almost everyday, aku tak pernah tinggal baca quran lepas Subuh. Satu muka pon jadi la kalau mata dah berat gila rasa nak tidur balik lepas Solat Subuh. Hahaa..kantoi di…