Make peace with tudung kaler KRIM

Kalau anda sedia maklum, saya ade berstory pasal ketidaksukaan pakai tudung kaler krim kat sini Tapi life must go on, tak suka pon kena buat jugak. Btol tak?? ( Eleyh..macam bende penting or isu besar sungguh je tudung krim kau tu. Blah la lu anea...) Actually ini entry bergambar time konvo aritu. Bluekk..slow betol kereta sorong ni dah berbulan konvo baru nak upload kt blog..Booo..Loser lah kau. -_-"

Introducing, tukang terima scroll yang Thank you Allah, dia tak tersungkur hari tu..Pheww..

Macam pelik je gambar ni T_T Oh bunga separuh di situ..

Bergambar dalam studio. Lokasi rumah kakak, bnd Tun Razak..Save budget giler..

Tadi bunga nampak separuh je, hambik, semua aku bagi..





 Dengan family la plak.

Biase lah, lelaki, ade awek cun lalu, harus la jeling..Peace :P


Baru betul..


Ntah kaki sape yang masuk.
Bersama mak buyong yang dah tak buyong..^^
Budak 2 ketol ni kalu tak kaco memang tak sah..


Hahaa..

Cik Siti Noor Ezzah..kuikui..
Ah ha..Terlebey excited di situ..=P

Rasa macam okey je pakai tudung krim. Kena plak dengan course pharmacy yang line dia kaler krim. Wahh comey sangat. Okey la krim, saya tunang ke kawin ke nanti you boley masuk antara kaler untuk saya campur aduk dengan kaler lain. Set !

Comments

Haziah Salleh~ said…
hehe lambat tol da ni.. ko bru dpt gamba konvo ke ape?? hehe

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....