Posts

Showing posts from November, 2010

Make peace with tudung kaler KRIM

Image
Kalau anda sedia maklum, saya ade berstory pasal ketidaksukaan pakai tudung kaler krim kat sini Tapi life must go on, tak suka pon kena buat jugak. Btol tak?? ( Eleyh..macam bende penting or isu besar sungguh je tudung krim kau tu. Blah la lu anea...) Actually ini entry bergambar time konvo aritu. Bluekk..slow betol kereta sorong ni dah berbulan konvo baru nak upload kt blog..Booo..Loser lah kau. -_-"

Introducing, tukang terima scroll yang Thank you Allah, dia tak tersungkur hari tu..Pheww..


Bergambar dalam studio. Lokasi rumah kakak, bnd Tun Razak..Save budget giler..

 Dengan family la plak.








Rasa macam okey je pakai tudung krim. Kena plak dengan course pharmacy yang line dia kaler krim. Wahh comey sangat. Okey la krim, saya tunang ke kawin ke nanti you boley masuk antara kaler untuk saya campur aduk dengan kaler lain. Set !

Currently fall in love

with this song..



Lyrics
 > P.a.r.a.c.h.u.t.e <
I don't tell anyone about the way you hold my hand
I don't tell anyone about the things that we have planned
I won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to push me down
They want to see you fall

Won't tell anybody how you turn my world around
I won't tell anyone how your voice is my favourite sound
Won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to see us fall
They want to see us fall

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

Don't believe the things you tell yourself so late night and
You are your own worst enemy
You'll never win the …
Image

Give and Share

Masa zaman sekolah dulu-dulu, saya ade duit 15ya. Pastu, adik saya cakap dia tak cukup duit plak. Lupalah dia nak buat apa duit tu. Then, saya dengan baik hati konon kakak yang bagus pon bagi la 10ya. (Takpe, aku dok asrama, bukan guna banyak duit pon, makan minum sume gomen yang support, nak beli topup bukan pakai hp pon zaman tu, tak macam budak-budak sekarang, tadika pon da ade iphone! Seingatnya, time tu cuti or weekend la, lepas tu, ade maksedara yang datang melawat. Before dia balik, dia bagi duit. Ingat 50 hinggit, tak sangka ade dua keping note 50! rm100 you. Betul la kan Allah janji, kalau satu benda yang kita derma, 10 kali ganda Allah balas. Ni baru duniawi, tak kira lagi ukhrawi cane. Subhanallah.

Dari dulu saya memang jenis suka withdraw duit 'banyak' sikit. Malas nak g atm. Banyak dalam erti kata yang bukan sampai habis duit dalam akaun saya withdraw! Omakkaooo..nak belanje ape gituh. Banyak yang saya kira cukup untuk cover kalau tiba2 ada emergency. Pastu pepand…