Teruk..!

Rasa macam dah bertukar menjadi seorang perempuan tua yang membosankan dan life tak happening langsung..! Huhuhu..Terima kasih laptop sebab anda buat hal dan menjadi penyumbang kebosanan hidup perumah seperti saya. Hurghh..dapat gaji pon takde semangat nak hidup dalam dunia shopping-membazir-duit sebab saya memang jenis suka beli barang bila diperlukan dan bila barang tu dah rosak, takley guna dan boley buat karangan 'Saya sepasang kasut' macam sekolah rendah dolo-dolo..

So..frens, memang lately saya tak online, sori if banyak benda takley nak ketchup and update dengan life and isu hangat korang, end up i'm asking..pecite sekarang? Padahal orang sume dah kecoh pasal ur wedding day. Sori T_T

Here i am, in cheras, ready for my C-day. Ini pon satu hal jugak, uia terchenta ni da tetapkan, untuk female kena pakai cream color punya tudung. Aiyaaa..selamat hitam tak berseri la saya time konvo nanti. -_-" Tak suka..tak suka! Well ladies, korang mesti ade satu or beberapa kaler tudung yang korang nak avoid pakai sebab korang rasa seri wajah tak naik kalau pakai kaler tu. (ErKkk..ke aku sorang je yang berperasan gitu..)

Tak sabar nak jumpa Rx5 the girls..Yippeee..Terasa 'hidup' sekejap..

Tata~

Comments

BURDHANI said…
congrats for ur convo dear!

i ada tudung yg selalu akan di avoid pakai kononnya tak naek seri..iaitu putih. dan lebih tragisnya tudung putih lah yg akn dipakai pd nikah nnti..T__T. hrp okay je nnti. huhu.
Anea_hayati ♥ said…
Aja laling..thanks~ kalu kawin xpe..ade seri pengantin, so, dont worry dear, u surely look gorgeous on that day..^^
Mar said…
klu pakai tudung kaler cream muka akan nmpk lebih-berminyak-drpd-biasa, cane? ughh~
ateeqa Y. said…
taks uke tdung cream sbb muka kita nampak gelaaapppp gilos....haihhhh
Anea_hayati ♥ said…
mar..ateeq..kesimpulan yg same tetap dpt dirungkai..hooodoohhh weh tudung krim ni..!!

tapi semoge esok ketidak stabilan sbb pkai tudung krin dpt cover dgn perangai2 comey rx5 the girls..hehee
Mar said…
comey ke prangai kte hari tu? hahahah!!

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....