Hello TOkShiba..^^

Tiba tiba je kan?? Entry sebelum ni beriya cakap pasal nak konvo..tupp tupp..Nak cakap pasal laptop plak. Ntah pape..

Lama gile tak online, memang banyak sebab. Sibuk dengan keja ( iye la sangat) dan yang paling penting laptop tak boley bukak! waa..nangis T_T Lepas anta workshop laptop (pastilah bukan workshop kereta) dah di diagnose la..laptop tu rosak motherboard. Nak beli motherboard ke nak beli laptop baru??? Lepas bincang2, better beli laptop baru. Aduss..kopak ! ( Padahal memang dah saving dah pon untuk beli laptop..Tapi kopak gak..Huuu ) Pandai gak laptop lama tu bagi instinct kat tuan die.

Lepas cerita konvo selesai pagi Isnin tu, saya pon mengeLRT la dengan adik g Low Yatt. Survey2 dulu. Tak berani nak beli sensorang, paksa rela la Mak buyung n heronya datang teman jugak..hee.. Tq sume..
Sayaanggg~ Before tu dah tanya jugak sifu IT, Mar and die suggest Asus. ( Nak beli Mac tapi hancusss arr..macam la aku reti gune -_-" ) Tapi sifu cakap Toshiba pon ok jugak. Lebih meyakinkan..
Hahahaa..Hamik Mar!

So, lepas survey, memang terpikat plak dengan Toshiba. Nak beli model lain, kaler merah wooo, tergoda i.. tapi mahal la plak! Tak mampu den aihhh.. Alih alih angkut la model ni. Spec memuaskan! Markojah suruh saya beli notebook, dia cakap sesuai nak bawak g hospital tapi tak minat la, kang tak pasal naik power mata ni ngadap benda kiut miut gitu..~_~

Dear Toshiba Satellite L645, welcome to mylife. Selamat berbakti kat tuan kamu yang buta IT ni. Jangan manja manja dan sila kuatkan jatidiri immunisasi badan. Arasso??









Nota: Tiada sesen komisen diperoleh untuk 'iklan' Toshiba ini. Harap maklum. =P

Comments

bazli said…
asus mantap!!hehe
Mar said…
ehee~ tidak perlulah anda meng'quote' sms saya sebijik2 cik anea~ *blushing*
helo cik nemo.... saye pakai notebook okes..hahahahha. lenovo pink special edition.
sbb? ringan gile, hangkot gi memane senang. tp kalo nak wat programming or run any software yang cam berat cannot la... notebook more to surf2 je....


pehal panggil anea nemo neh? cet...
hahahahah...

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....