Bila dah tak kreatif dan mati idea nak buat benda menarik

Aku berani sumpah ( kali ni nak guna aku sebab nak tunjuk protes kat diri sendiri sebab sia siakan bakat seni dalam diri ! Macam la berseni sangat pon dulu -_-" )..ok sambung sambung..aku berani sumpah korang mesti kutuk giler gambar pompuan bertudung pakai skirt konon ayu la sangat dok bertenggek tergolek depan komputer tu. Pehhh..ko tengok komputer lapuk pompuan tu. PC yang gedabak weh! Mane orang pakai dah PC camtu, koman koman kat mane2 pon orang dah pakai monitor lcd yang nipis tu. Dasat giler aku, konon nak buat blog tapi tak up-to-date langsung benda yang dipamerkan!

Urghh..aku memang dengki arr tengok blog2 orang yang cantik2 design die. Ade rainbow paddlepop la, rama-rama terbang girang la. Kadang2 aku tengok orang show off kasut busuk diorang kat blog pon aku rasa tertarik lepas die edit2 gambar tu. Aku?? Usah la nak edit gambar sampai ko rasa nak je mintak gambar tu pastu gi wat frame, gantung kat umah, nak cari gambar best untuk edit pon haram jaddah nak jumpe. Belek2 album lama, alih2 jumpe gambar parkinson ( gambar yang bergegar sebab hilang daya upaya statik untuk tekan punat tatkala nak ambil gambar..huuu ) tak pon gambar malam 24jam sebab salah setting flash, kalau tak malam, gambar cerah benderang sebab overlighting dari flash tu..hahaha..tapi apepon.Aku tak kesahh arr..Sekarang nak cite pasal design template blog okey..Suke sungguh lari topik..Hamparagas betoi..

Okeh. Aku memang tak marah pon kalau korang nak bahak bahak gelak kat 'pompuan' tu. Kalau aku jadi korang pon, mesti aku cakap gak (dalam ati ke, kuar ikut mulut ke, mane2 la) Iskk..die ni, takde bende lain ke nak letak. Dengan penuh heran la, or mungkin korang tak heran langsung, cane la aku boley nak letak benda alah tu kat blog. Ikhlas tak menarik! Haaahhhaaa.aku pasrah dah dengan ketidak-kreatifan aku dan jugak kebutaan aku dalam nak menilai seni yang mane cantik mane tak, Bagi aku, asal boley je la..Huuu...T_T Perasaan bercampur baur..

Nanti la..soksok free, aku tukar la..Cari yang cantik2 skit..(merajuk)










Eh...da abis ke?








Mane bley. aku tengah gian nak update blog ni. Seharian beku kat office buat aku pikir macam2. Kalau korang malas nak baca..Terima kasih sebab dah baca sampai ke sini (Dengan harapan korang sempat la baca sampai aku ucap terima kasih tu dengan penuh ikhlas dan penghargaan..Ceewahh )


Aku bukan ape. Aku tau yang baca blog aku ni stok2 kawan rapat aku dan jugak kawan kepada kawan kawan aku. Tambah skit sedara mara aku. So, aku memang hargai sangat2 korang sanggup jugak redah blog cabuk tak feymes lapuk aku ni. Terharu la..-_- tapi stil kecewa sebab tak dapat nak buat korang rasa best dan syok nak jenguk blog tapi korang jenguk jugak! Triple terharuuuuuuuu aku jadinya..uhukkk.. Kalau blog aku femes dan aku pon hebat macam Hamis Jalikha, Anna Sue or Nicole and mane2 lagi blogger hebat terkemuka yang korang kenal, tu len kira arr...

Eh..aku stop dulu la..Nak setelkan hal peribadi. Selamat merehatkan diri semua..^^

Comments

ila ni said…
eit jgn glaboh koksey duhai anea, blogging for pleasure, tok perlu ramai reader or follower bagai ;)

ayat sedap hati ko diri sediri, perhaps? bahahahha
Haziah Salleh~ said…
Dan aku la slh srg yg buat ko terharu tu sbb aku bc smpi abes hehe
Mar said…
i read ur blog so often. sile terharu~ haha :p
Anea_hayati ♥ said…
haha..korang memang best..syg korg..^^ mmg terharu pon..

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....