Ni mungkin boley jadi target hidup..

Saya serius suka giler bila tarikh double camni..


20.10.2010

20.11.2011

20.12.2012

Sampai satu tahap, siap buat angan angan minah jenin yang on that date, saya mesti ade special occasion saya..contoh cam tunang ke, kahwin ke..ala ala hari penyatuan dengan yang tersayang la. Ececcece..Tapi bila pikir balik dengan keadaan semasa ni, untuk 2010 da burn, mane nak cari laki dalam masa tak sampai 3 bulan ni. Oh mak! -_-"

2011 belum tentu, 2012..hurmm..zero prediction..=_=
 

Comments

budak chOmel said…
moga2 anea kawen cpt! aminnnnn~
Izaty Arha said…
anae... meh sini kty tlg kenen2 kan.. saing2 abe kimi ramai hok smart2 dok nikoh lg ni :)
Anea_hayati ♥ said…
tantan..

AMEENNNN..hee..tq2

kty..

waa..xsey saing abe timing!!!
lountique said…
...Insyaallah jodoh akan dtg gak tanpa diduga...hehe... kene byk bersabar & berdoa ye... ^_^
shifaa said…
lountique? haha....cakap dari pengalaman ye? kehehheheheeh...x sangka.... =P
ezzah said…
This comment has been removed by the author.
ezzah said…
kty offer doh tuh..

milih pulok konah....HAHA
nombor ekor tuh! nak amek la....hak3x....
kawen cepat ye peg.pamasi! hehheh

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....