Dengar tak? Dengar tak? Bunyi bising sebab tuan blog tengah vacuum habuk, debu debu, sesawang ligat kat blog ni. Lama giler tak hapdate (ooyeah..akhirnya aku guna jugak patah hapdate ni)

1 - Malas nak pikir tajuk, biaq pi la entry takde tajuk pon.

2 - Sungguh sungguh tengah kering. Asyik buat hutang je sekarang ni. Cepat cepat masuk gaji! Sebelum raya is better tapi lepas raya is much better, sebabnyaaaa boleh skip bagi duit raya..Hahahahhahaa * Evil laugh* Takla. Wish before raya la, boley support keperluan kat umah and belanja family baju raya. Wahhh..angan angan..~_~

3 - I love my job * tibe tibe* Hahaaa..Penuh tersirat. Tapi best la..serius! Nak nak bila dapat setel pape kes, rasa hurmmmm..Puas!

4 - Makin banyak invitation untuk kenduri time raya ni. Teringin nak pergi. Sejak dewasa ni..ecehh dewasa la sangat, semangat campur dengan perasaan girang nak pergi kenduri kawan2 dan sedara agak membuak buak la. Bajet dah jadi anak dara 'besau' pastu nak tayang muka kat tempat kenduri..Hakhakhak..^_~ Takla, kalau kenduri kawan, time tu la nak jumpa balik sume kawan2 lama, kahwin ni dah jadi macam reunion la kan. Jamin korang setuju punya. Pastu time ni jugak la nak kenal sepupu sepapat yang rupanya dia belajar sama u dengan kau je. Paling haru, bilik dia selang sebilik je dengan bilik kau. Cehh. Dunia memang kecik! TAPI, hamik, caps lock je pasni BENCI GILER NAK PERGI SEBAB JALAN JEM TIME RAYA. Boley patah semangat woooo..Patut setengah jam je dah sampai, maunya jadi 3 4 jam. Tuhan je tau. So, saya nak mintak maaf banyak2 kalau ada kenduri yang terpaksa saya skip. Saya sentiasa doakan kebahagiaan dan keharmonian rumah tangga semua. Alalalalaa..ayat skema ni, apsal la ko asyik nak kuar je..Shuhhh..shuhhh..

5 - Esok dah kerja.. Ooo..spirit and brain..Please, dont stop functioning..

Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....