Jumaat Datang Lagi

Jumaat kembali. Rasa macam semalam baru Jumaat. Baru lepas berfacebooking dengan k nene untuk ikut dia pergi hospital tengok dia dispense methadone Sabtu esoknya. Tupp tupp..hari ni dah Jumaat balik dah. The next Jumaat, cukup sebulan saya kerja. Huu..Masa untuk berpindah station and my next station is TDM. Welcome calculation and interpretation -_-" Kena revise balik CP3 dulu. Buku TDM Hrpz pon saya tak gi potostet lagi. Punya la berkurun amik dengan k nene. Wahh dua kali naik nama k nene dalam entry ni. Glamer abis k nene..^_^ Ahaks..masih menangguh kerja yang di tangguh. Very bad hanan, very bad. Hope kedai potostet tu bukak petang ni *praying*

Btw, kat bawah entry saya ni ada Linkwithin untuk previous post. Perasan tak?? Perasan tak?? Bukan nak cakap sekalian jenis orang yang perasan tapi kalau la korang perasan ( terpaksa guna perasan ni..huhuu) ade link la kan. Kalau la korang terdetik nak buka, maybe akan ade post yang tulisan dia tak jelas dan membuatkan korang menyampah dan hangin nak baca sebab sangat pasti even dengan mata bulat tambah dengan spek and lens pon, tak mampu nak tolong korang baca sebab tulisan dia Putih dan ditype atas background Putih Mungkin jugak tulisan dia warna2 pucat lesi lain yang memang buat korang tak dapat baca. Sorry sangat2 ye.  


Dulu saya guna background hitam, so, hati sangat berbunga riang la untuk tukar font dia penuh colorful pelangi bagai. Konon kanak kanak riang sungguh dengan corak lollipop Teehee ;P ( Haa..Siap buat contoh lagi ni) Bila lately (takde la lately sangat pon) guna template berbackground bukan hitam ni, larat la kalau nak tukar balik kat enrty tu kan. So saya dengan penuh rasa rendah diri, ingin memohon maaf atas segala kesulitan cik, tuan, puan, dato' datin sekalian dalam proses pembacaan tersebut.   

Cehh..ko bajet blog ko ramai orang baca ke ciknea? Perasan sungguh! Hahahaaa Gasak :P


Tapi betul kan, saya pon rasa tak best nak baca hatta blog tu best jika dan hanya jika saya susah nak baca tulisan dia ( hoii..ingat handwriting ke ape ) Petah lagi kat blog cikai cam saya ni. Maunya orang jeling pon tak. Huuu Sodeh T_T 

Anyway, thanks for reading ^^


Happy Friday all~
..Take care always..







Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....