Tukar la kejap..

Haaa..habis pompuan la layout ni. Gasak la..Buah oren da masam. Tak enak dimakan walau sumber vitamin C yang bagus. Merepek!

Malas nak edit mane2. Herot perot senget bengek ke..dulik je la.

Update: Currently online at Libry IIUM kuantan. Clearance punya pasal tapi still tokleh setel arini sebab orang kat finance esok baru ade. Macam la xde pemangku. *sigh*

Comments

budak chOmel said…
whOa~!!! santek da dea punye blOg~ pinky babe!! hiks.
Mar said…
walaweh, pink!

anea, tgh wat clearance ke? duk mane kat uia tu, dpt bilik ke?
takleh ke eh kalo wat clearance kat uia gombak jerrr....=p hehehehhe..
tak canggih la uia neh... wat la sistem leh telley ngan main campus, so takdela kte susah2 kene turun kuantan yang nun jauh beribu batu di ceruk sane....
Anea_hayati ♥ said…
to Budak chomel

hee..simple je ni intan..pemalaih..
Anea_hayati ♥ said…
to mar

selamat enjoy di pakej kami ye..hee
Anea_hayati ♥ said…
Nuni

Boley sgt kalau nuni ade bilik kt gombak..hahaa..make sure bayar sume saman kalau nk wt cklearance dlm mase x smpai stgh jam ye..

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....