Ceria !

Haaa..Hambik. Dua entry dalam sehari walaupon entry adalah tiada kualiti *Sigh* Sengal la kao anea, tadi punye beriya berkobar semangat api membara cakap pasal bersenam nak stimulate kelenjar peluh, hasilnya, jari kao plak yang bersenam. Hebat!

Tadi memang nak sign out dah blogger.com ni. Tak kuasa ah jugak nak menambah power mata ni. Kang dok ngadap je bende alah ni, maunyer beribu naik power. Mimpi nak buat lasik tak hilang lagi ni. Ohh duit. Ok. Melalut.

Kembali kita. Baru je nak sign out tadi, terperasan yang blogger.com ni ade offer ( cehh..offer la plak) new template design. Untuk saya yang buta IT ni tapi taknak kalah nak jugak berblog sakan, wajib sungguh la hanya berpaut kat template yang 'segera' hanya perlu make-up boh bedak lipstick eyeshadow skit2 je, nah..terhasillah sudah. Bila start melebarkan diri kat rumah 2 bulan lalu, memang berhajat jugak nak tukar template sebab dah bosan tapi kind of geram dek diri yang buta IT dan tak pandai nak edit2 html code yang entah bahasa apa digunapakai, terus hangus semangat. Plus, certain template yang saya berkenan, bila apply je..hilang semua link blog kat tepi. Waccaaaa! Memang sakit hati sebab kedunguan diri..-_-"

Baiklah semua. Enjoy makan 'Buah Oren' yang ceria kat blog saya ni ye. Macam blog budak sekolah je kan. Huhuu. Halal la. Bagi ah peluang orang tua ni nak bajet muda kejap.

Belog boloq dalam belog

Hari tak sampai setengah siang lagi. Jaga diri ye semua. Peragut tak kira siapa.

Salam~

Comments

erk...oren silau silau......=p
heheheheheheh...
Anea_hayati ♥ said…
ngahahahaa..silau kemilau..:P
riaizzatirazali said…
wahhhh! ni makin cepat naik power ni!!! hahahah!
riaizzatirazali said…
This comment has been removed by the author.
riaizzatirazali said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....