1 June

Welcome June..

Kalau call duty 1July, maknanya tinggal lagi sebulan nak membuang masa kat rumah. Kalau call duty 16 July, ade lagi sebulan setengah. Money..come to me bebeh..I need u..huaarggghh.. Kalau ade duit, sah sah pergi melancong tak hingat ni.

Medical check up tak buat lagi, angkat sumpah seranah pon zero progression lagi. Hopefully nanti tak ramai manusia buat medical check up kat hospital nanti. Dapat siap cepat..Weee ^^

Dan June, bulan untuk gemuk sebab selalu makan free orang buat kenduri dah datang. Can't wait untuk tengok pengantin yang cantik..Pelamin yang indah..Hantaran yang hebat..Happy Berkahwin ye semua. Doakan jugak kesenangan berjodoh untuk saya T_T

Jap..kalau call duty 16 June?? Oh tidakkk..!! Not yet plis KKM..

Comments

Anonymous said…
weh..kojo awl2 la..baru dpt duit..masyuk sket..hahaha
Mar said…
malas jugak!

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....