Ulang sampai jeluok..

Hari hari rasa macam ulang jadual hidup yang sama. Sungguh. Boley mati kebosanan la macam ni. GOshh.. Cepat cepat bagi idea apa nak buat untuk jangka masa sebulan dua lagi ni. * Sigh *

Semalam sudah khatam merevise dan baca balik semua majalah Cosmopolitan yang dalam koleksi. Mungkin esok boley mulakan untuk ulang baca lambakan majalah CLEO plak. Mungkin ambil masa yang lama untuk habiskan. Almaklum, saya agak lambat dalam nak paham ayat omputeh sepenuhnya. T_T

Penghargaan : Terima kasih TELEVISION sebab jadi pendamping rapatku. Hari hari gelak dengan lawak siot-mengarut-tak-boley-blah dalam Scrubs. Otak jugak selalu berpusing pikir ape yang hantu hantu dalam Ghost Whisperer tu nak..Dan selalunya, selalu salah teka. Cett..

Bye!

Comments

intan.dayana said…
p la cri keja part tym~ dpt duet nnt blanje intan eh... :D
Anea_hayati ♥ said…
intan..sekOlah u ade tmpt kosong untuk janitor tak?? hee
Mar said…
anea, ulang bace nota pamasi laa.. gerenti smpai abis cuti x abis2 lg, sure x bosan kan?! hahaha :p
Anea_hayati ♥ said…
ohh no mar..xde nafsu nak ngadap nOtes..hahaha

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....