Kau yang aku sayang..

Orang selalu dok mengata, kau memang lembap! Suruh buat pape memang kau selalu bikin orang panassss hati. ( aku ler tu ) Aku pon tak tau kau perasan ke tak yang kau ni memang slow gila babas. Sabar je lah haku..!

Dah la kau gemuk..! Kalu nak bawak kau pegi mane mane, mesti kena pikir banyak kali sebab kau memang berat bapak aku tak tahan nak bawak.  Tapi nak buat macam mana, kau selalu merengek ngada ngada nak ikut jugak aku pegi mane mane. Evil sungguh kau ni. Memang suka seksa aku..!

Orang lain sume hidup canggih manggih moden bagai tapi kau stil nak hidup kat tangkup lame. Wake up babe! Nak survive zaman sekarang, diri kena la maju. Bukan nak harap kau ni tahu guna camera ke tak, camera pon kau xde! Grr..Kalau tak, kau mesti selalu dapat tolong kawan kau ni. 

Lately plak, adik aku cakap suara kau dah makin serak serak basah ala ala erra gitu. Entah, mungkin kau selalu dok melalak pegi karok kat mane aku pon tak tahu. Yelah. Kau pon nak hidup enjoy jugak. Suka hati la, janji bila aku ajak nyanyi, kau kena jOin. Janji !!

Dah la. Kau jangan merajuk dengan aku. Aku tak marah kau pon sebab aku tahu kau memang banyak tolong aku. Sebab tu aku sayang kau pereba ebe after. Sebagai ganjaran, aku heret kau naik bas pagi esok ikut aku pegi kala lupo. Kau mesti syok kan?? Yang sakit bahunya aku! -__-"


Separuh je. Segan nak bergambar sebab diri gemok dan bermuka lebar.
Juga berat hard and soft..Pheww


Berjaya di photo lepas kena pujuk. Dan dan si telepon tu nak masuk jugak. Gasak la.


Compaq Presario V2000
Terima kasih sebab selalu stay up teman aku buat report, assignment, surf  internet 
dan bagi aku publishkan entry ni. 
Kau memang terbaik!

Comments

soleil_m said…
i've about 2 friends who are using d same model as urs & i must say that even dh lama pn laptop dorg tp it still looks as new la! nak2 lg kaler putih kan? mine is black & huduh =.='
intan.dayana said…
muahahahaha! lawak ah anea ni..adOii~
Anea_hayati ♥ said…
This comment has been removed by the author.
Anea_hayati ♥ said…
Suria : Btul gak Putih lame skit leh maintain ke'baru'an die. if pandai jaga la..hee
Anea_hayati ♥ said…
Tan tan : hoo Intan, Allah je tau betapa sakit ati bile die wt hal time urgent nk submit keje..

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....