Heysh.eL

Right! Minum susu, salah satu amalan yang baik untuk kesihatan. You can ask mr.google to find out more about the benefits of milk. ^__^ 

Kalau saya, susu-mesti-teguk saya adalah yang ni..


Bila minum susu ni, kamu takkan rasa seperti kamu minum susu. Senang cite, rasa 'susu' dan bau 'susu' yang buat orang kadang kadang benci minum susu dah digantikan dengan rasa vanila. Jangan risau sebab khasiat susunye tetap ada. Hebat kan? Susu ni jugak bagus kalau kamu nak 'bersih'kan perut. Jangan risau, ( buat kali kedua ) sebab kamu takkan capai tahap 'cuci perut' sampai diarrhea-berkecai-tak-sempat-nak-pegi-tandas. Mereka yang lactose intolerance dan ingin belajar untuk minum susu, nah, ambik kunci keta, vroom lah ke mana2 market atau 7e untuk beli susu ni. Kalau rasa tak yakin, try dulu yang kotak kecik ^^
Bagi penggemar susu, yang kecik itu sungguhlah tidak puas minum! T_T

Abang saya suka perasa stroberi ni, dan mungkin kamu pon boley suka jugak ^^


Mestilah tak tinggal jugak perasa ni, oyeah, coklat!


100% keluarga HL, Healthy Lifestyle..Agagagaa

Saya suka minum susu sejuk, tapi, kalau kat luar rumah dimana 1L susu HL tidak mungkin dapat di habiskan sorang sorang dalam tempoh beliau masih sejuk nyaman kat tengkuk dan jugak tidak wujudnya peti ais untuk simpan balik , dan kalau beli yang 200ml amatlah tak puas minum -_-", maka, pilihan kedua ialah susu ni.


Haa..berangan taknak gemok, so, diri sentiasa diajar untuk pilih diet yang memang low fat ^_^

Mardhiah, awak sorang je yang minum susu ni..hihii

 Terima kasih abang google chrome sebab bagi saya gambar2 ni ..T__T

Susu itu best! Dont hesitate to try what is best for your body. Bye~

Lagi pasal susu dalam Misai susu bersama Hanis Zalikha
 

Comments

erk! promote susu lak
berapa komisen dpt?
heh ;P
Anea_hayati ♥ said…
haha..syahriri..stakat ni x dpt komisen pape pon lg :P
budak chOmel said…
susu xbest la anea~ wuwuwuwu
Anea_hayati ♥ said…
budak chomel yg sedang mengajar murid2 yang aku pon xtau chomel jugak ke x :P : cikgu..minum susu cikguu...hee
Anonymous said…
aku p0n suka sama susu!! cedap~
hakhak
Mar said…
hahaha!! a'ah, kte WAJIB minum yg full cream milk! :p rase x cukup la minum low fat huhu


p/s: ciknea, i terharu nih u igt susu kgemaran i ni =)
Anea_hayati ♥ said…
mar! hehe..awak sorg je yang layan susu ni di kalangan rakan rapat kite..Owhh..sudah miss korg sume! T__T

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....