Entri ini memang gila gambar. Sila jangan buka kalau anda bukan jenis yang tahan sabar bila connection internet adalah sangat slOw !


Kan best kalau saya ada koleksi gambar bergerak dan berpotpet macam dalam cerita Harry Potter. Tak payah susah payah nak type caption -_-"

Glambitious Nite Rx5
Garang dan menawan dalam warna  hitam  merah ..I like!


Kena paksa smart dan kemas untuk gambar Kulliyyah..=P


Benda paling best. Exam !!  @_@


Hari Poster Sedunia - Home Medication Review


Last lecture with invited lecturers from HTAA T_T


Manusia yang selalu buat Megalane kaya dan tak lingkup!


Kadang kadang pegi jugak tempat free, Air Terjun Panching..


Berbuka atas padang. Unik!


Bila persembahan naysid kena cancel, kami balun posing. Apa lagi..hehee


Satay, tiada dalam gambar


Jakun sekejap dengan hanging flowers tu..Cantik kan??


Funfair yang sangat fun..\(^_^)/* Speechless!


Mereka yang telah selesai sakit otak menghabiskan semua subjek farmasi di UIA.
dan bakal berduit sendiri..Yeahh!!




Nota paling bawah: Ini la yang jadi kalau dah bosan sampai selongkar semua album dalam laptop..huuu

Comments

intan.dayana said…
hehehe..rindu nak balik uia lah tu kan..hek.
haziah said…
hehe nae~ same la kite~ aku dok tgk balik sume gamba je :P sampai jerawat mase dalam gamba pon aku hafal! haha ok~ exaggerating d ctu :P
Anea_hayati ♥ said…
tantan: tak rindu uia yang sengau dengan pakcik guard yg suka meyaman orang sume bagai tapi rindu dengan manusia merangkap kawan yg dari UIA..ehh..rindu tantan jugak. makan2 dekat KOP ^^
Anea_hayati ♥ said…
Jiji..haha..memang sgt terlebih di situ. tp ko g nogaps kan..bestnye!!
Mar said…
hehe mmg bosan sgt tu slongkar sume album! gamba last tu masa 1st punye kott..

jiji: ye, mmg exaggerate di situ -_-'

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....