A to Z to 24

A.N.E.A..people..u can address me by this name..okey..saya maafkan la untuk sape2 yang slalu salah eja A.N.A.E.as long as i know u r referring it to me =) Frens love to HIGHLIGHT my 'ANEA' especially at mamak stall or at LENUGAH ( mart dekat dengan uia yang dimiliki oleh kaum india ) ceh..sungguh kuang asam ahh u all..but i tak kisah coz that is what i've been called..i'm ANEA ^^

I really love BOWLING..strike ke, spare ke, longkang ke tak pedulik..redah je main bowling.Thanks to my frens yang belanje me bowling for my birthday..hahaa..tiga kali stret buat strike..hamik..sape suh kutuk aku..tapi last frame bagi korang menang ah..hahaha =P missing it~
  
Sampai ke tua benci CICAK, bunyi cicak, taik cicak, telur cicak and segala mala berkenaan cicak!!

Sungguh aku tak kisah walau pakai baju harga soploh hinggit beli kat pasar malam, pakai selipar jepun jamban asalkan ketiak berpalit DEODORANT..huihh..kawan2..tolong inform saya kalau ketiak saya hangit..( sedikit kurang sopan cakap pasal ketiak seniri )

Memang kedekut EKONOMI giler kalau nak beli benda2 mahal especially kalau setakat baju mahal, suar mahal..( on certain condition laaa. aku takde la bakhil sangat jugak ).

Oyeahhh..saya dah habis belajar dan bakal menjadi seorang ahil FARMASI..!! 
( sampai sekarang tak caya lagi dah abis blaja )

Selame hidup 24 tahun, pernah naik beberapa GUNUNG yang tak seberape tersohor..Mount Irau, Mount Senyum dan yang paling best Mount Merapi dekat Padang..Now i miss ARC geng *hurmm*

Nama sepanjang zaman di IC dan batu nisan HANAN HAYATI

Saya suka makan IKAN berbanding ayam. my rumete memang tahu diet protein ikan saya..sedapnya ikan..!!

Sampai sekarang merasakan JAM sangat penting. Kecik kecik dulu selalu dapat hadiah jam dari Arwah abah..Miss u daddy~

Impikan KERETA milik seniri..whoooaaa..dream comes true bile nak start keje nanti..

hahahaa..mari gelakkan saya..kOnon nak beli kereta, tapi LESEN kereta pon xde lagi =P saya adalah perempuan tua berumur 24 yang baru nak amik lesen kereta..Congratulation~ wawawa

MA saya KAMARIAH Bt MAT SAMAN adalah orang yang terpenting dalam hidup selain adik beradik..kalau mak saya tak lahirkan saya, saya tak kan dapat peluang nak nikmati kehidupan sementara kat dunia ni.TQ mummy~ *hugsss* Sempena my birthday, saya belanja MA makan secret recipe tapi one slice je..hee..Tak boley makan kek banyak2 malam2 ( Alasan ~ =P )

Sampai sekarang in search of cikgu kesayangan mase sekolah rendah dulu..Cikgu NIK NOR AHMARIZAN..Cikgu ni baik sangat, dah la hensem..hee.Cikgu ni pernah jadi juara teka silang kata kot kat TV dulu. Hebat cikgu hebat !! Dah tak dapat nak jumpe die sebab die kuar sekolah gi sambung belajar.
lepas tu die dah tak mengajar kat budak2 hingusan sekolah rendah dah..babai cikgu..

 || Owh.. || Baru saya perasan rupanye saya mesti type word ni untuk intro dalam message..ntah pape je..

Tengah takde PURSE lepas purse hamcuss beberapa bulan yang lalu.nanti nak shopping dengan siti noor ezzah la. Paksa die teman i cari purse yang ala ala konon matured sikit..Bajet tua dah *sighs*

Huaargghh..tak tau ape bende Q..Takkan nak letak Q haidar..xde kena mengena langsung dalam hidup!!

Hadiah pertama yang saya dapat sempena birthday - perfume Ralph Lauren..*kiss* tQ tau =)

Rindu nak SHOPPING dekat Bandung dan Bukit Tinggi..cepat2 kumpul duit cikne..

Mungkin perlu untuk saya tukar hand TELEPHONE ni..Yang boley GPS, function ala ala PDA, pastu boley amik gambar banyak2 sebab baby blue saya dah rosak.. *Nangis*

 I LOVE U..andai aku jatuh cinta..ececececee...geli mat!!

Lately tertarik dengan product VICHY tapi mahal nak mam***..!! 
Anyone noes tahap keberkesanan product ni??

Dah tak boley tengok WAYANG dah...*sob sobb * Terima kasih kelantan kerana takde wayang..Goodbye GSC, Goodbye TGV..

Lalalalaa..serius tak tahu ape X dalam hidup 24 tahun ni..RX aci x?? rX5..go!! hahahaaa..

Saya update Y untuk tahun yang akan datang ye.Segala kesulitan amat dikesali..

Erk..ending tak best btol..tidur jOm..ZzzzzZzz..




||| Selamat Ulang Tahun Kelahiran Hanan Hayati Mamat  |||
Semoga semakin bertambah amal dengan bertambahnya usia..Ameen~
Thank yOu Allah kerana masih lagi memberi saya peluang untuk hidup di alam yang sementara ni..


Comments

haziah said…
hehehe uits 2 post dlm mase beberape hari.. pasti ko free bange. btw..yg k tu.. kete?? ko da ade lesen ek?? x tau pon hehe

btw.. hepi besday ek.. aku xde la dlm vid saiko tuh.. aku g date ngan rodhi hikhikhik
.fatin nabila. said…
waaa, clap clap clap..
A - Z btol..
tp, hand Telephone, hehe..
xpe, sy paham je.. :)
Anea_hayati ♥ said…
Jiji Hziah : sila refer to L di mana saya adalah masih takde lesen..hahahaa

Fatin : still nOt complete with sumtin for X and Y and Q..hahahaa
Mar said…
anEa, perlu ke ckp psl 'ketiak' di sini?! hahaha :p
Anonymous said…
happy belated 24th birthday anea..!

A-Z, i like..^_^"

-aja hani malas sign in-
Anea_hayati ♥ said…
Mar: Perlu mar..untuk keharmonian bau sejagat..hahaa

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....