Sudah rindukan kalian !!

To all my rumete..

Penghuni cOmpartment A, Compartment B, Compartment C sekalian..
Si cOmey penghuni Compartment D sudah mulai rindukan kalian..


4 tahun bersama..
Banyak pahit manis yang kita lalui..dalam perjalanan hidup sebagai pelajar farmasi UIAM..

Korang..terkenang balik waktu zaman takde kenderaan untuk pegi kelas. Maka berjalanlah kite berempat ke KOM. Time tu KOP tak siap lagi. Tapi..nak dikatakn memang trademark kite dah..ade kerete ke, xde kereta ke, muka yang sampai lambat ke kelas adalah Geng G 2.7..Kami laa..!!Wohh..gaya bangga plak ;P
x laa..bukan bangga tapi memang pelik..bersiap dan bangun bukan main awal tapi still sampai kat klas, lecture dah mula..Memang ajaib sangat kalu KAMI yang sampai dulu kat kelas..hee

Bab jalan-jalan cari makan plak memang taknak kalah.segenap cerup sanggup merayap cari tempat makan yang best.sanggup sewa kereta bagai semata mata nak makan kat luar. yeelaa..bOsan jugak asyik melantak kat cafe kak Ana tu..kan kan..thanks kOrang sebab bertahan dengan minah penggemar nasik goreng kampung ni..haha.

Mane lagi nak cari rumete sekepala macam korang ni..

Yang tak kisah kalau pasang lagu and berkaraoke kuat kuat dalam bilik..
Tak kisah la nasyid ke, mat saleh ke, dangdut ke, rock kapak ke, melayu klasik ke, hindustan ke..sume korang bleh layan je..tahan je telinga..huaa..tQ korang!!

Yang tak kisah pon kalau nak jemur2 baju bergantung gantung serabut serabai dalam bilik untuk jangka waktu yang panjang..hahaa..mungkin korang tahan hati je sebab tengok bilik macam kedai dobi =P

Yang tak kisah kalu nak kena teman kalau nak pergi mane mane..bak kate..always be there for me~

Yang best melayan mereng tatkala waktu exam menjelma...stay up lalok hebat bagai sampai bile ko cakap pasal A aku reply pasal B ko sambung cakap pasal C aku citer pasal D..Last2..hahh..KORANG BORAK PASAL APE Ni??? hahah..memang lawak sungguh..i love korang..

Tak kurang jugak bile petang petang kite lepak kat bilik..menambah lemak dengan makan keropok and pisang goreng pakcik..xpOn kite lepak kat cafe terus..menghabiskan beringgit2 keropok, pisang and cucuk cucuk kegemaran disukai tu..tambah nikmat dengan air kelapa..wahh..best!!

Rindu jugak bile kite same2 tengok movie bile bosan bosan..tapi dah akhir year ni, kite dah kurang tengok movie same2 kan..banyak kuar ke..hee..jasa JLL fiza =) thanks fiza..
huu..x larat nak cite sume detik manis dengan korang..
Gonna miss u all..
Maafkan salah silap..
Halal kan makan minum pakai sume ye..

Semoga kita sume berjaya di dunia dan akhirat..

p/s: tak sabar nak tengok korang kawin..=) 
Terasa entry ni sangat berwarna warni..uhh..dulik la..
Reflecting hOw the existence of them really make my life at IIUM kuantan as colorful as rainbOw..




Comments

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....